Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Hogy szoktatok sétálni?

Hogy szoktatok sétálni?

Figyelt kérdés
Mármint egészségügyi sétára gondolok. Elindultok és csak mentek random utcákon? Vagy megtervezitek? Utálok céltalanul bolyongani, viszont az orvosom más mozgást megtiltott egyelőre. 2 hete próbálom rávenni magam.
2021. máj. 11. 11:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Általában hasonló útvonalakon megyek, néha viszont csak össze-vissza. Nem ez a fontos, hanem, hogy adott távot megtegyek.
2021. máj. 11. 11:11
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Én a lakótelepet szoktam megkerülni ahol élek, az egy egyértelmű cél és útvonal.
2021. máj. 11. 11:12
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is most meg van tiltva az egyéb sportolás, csak sétálnom szabad. Nekem itt a környékemen megvan már egy ilyen bevált kb 5-6 km hosszú "rutinkör", amit nagyjából 50 perc alatt teszek meg.

Kicsit uncsi és monoton mindig ugyanarra menni, de az, hogy a levegőn vagyok, mégis sokat jelent a szervezetnek.

2021. máj. 11. 11:16
 4/12 anonim ***** válasza:
87%
Én barátommal sétálok. Van egy ilyen gazdag városrész a városunkba mindig elsétálunk oda és vissza
2021. máj. 11. 11:51
 5/12 anonim ***** válasza:
Van többféle bevett útvonalam, céltalanul sétálgatni én se szeretek.
2021. máj. 11. 11:54
 6/12 anonim ***** válasza:
78%

Van 3,5 km, 6 km, 11 km és 18 km hosszú útvonalam, ezek fixek, és attól függően, hogy mennyi időm van, megyek valamelyiken.

Vagy ha valami egyéb dolgom van, összekötöm a sétával. Ma pl. be kellett mennem az önkormányzathoz, ez 6 km, egyben a séta is megvolt.

2021. máj. 11. 13:23
 7/12 anonim ***** válasza:

Kinézünk egy sziimpatikus relatíve kis emelkedős túraútvonalat és végigmegyünk rajta.

Néha csak 2 km, máskor meg 6-8 :)

2021. máj. 11. 13:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Imádok sétálni! Ha egyedül megyek, akkor zenét hallgatok, vagy egy barátommal megyünk, és akkor beszélgetünk közben.

Néha csakúgy megyek, amerre sikerül, de sokszor kinézek vmi jó helyet, ahonnan szép a kilátás.

2021. máj. 11. 13:56
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem tűzz ki magadnak egy adott célt, ameddig mindenképpen elmész aznap, és onnan vissza. Elsőre ne legyen túl megterhelő, fel kell mérni, mennyit bírsz éppen.

Én zenehallgatás mellett, hangoskönyveket szoktam hallgatni séta közben. Olyan, mintha sétálva olvasnék :)

Mindenképpen ajánlom a sétát. Eleinte én is nehezen vettem rá magam, ma már hiányzik, ha egy-egy nap kimarad.

2021. máj. 11. 14:37
 10/12 anonim ***** válasza:
Gyalog járok dolgozni és haza.
2021. máj. 11. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!