Szerintetek tartsak csalónapot húsvétkor vagy akkor is figyeljek arra, hogy mit eszem?
Simán belefér! 1-2 napos túlevés nem okoz problémát!
DE utána SZIGORÚAN vissza az eredeti diétára!
Én 2 hete minden nap eszek csokit, mert a fiamat tömik (-nék) húsvét alkalmából a rokonok kinderrel.Mivel Őt nem nagyon etetem még csokival(3 éves), ezért anya zabbantja föl a maradékot. Ja, és fogyok.
Aki lepontozott, az kapja be aaaaaaaaa...... kindercsokit! :-D
Üdv! #11-es voltam.
#16-os Neked is! :-)
Holnaptól nekem viszont indul ismét a fogyókúra mert túlzabáltam magam 3 napig sikeresen.
Megyek is,eszek még egy kis sütit! :-D
Irigyellek titeket srácok :D
Én most az ünnepek alatt is számolom a kalóriákat, kicsit durva belegondolni, hogy tavaly húsvétkor minden étkezést egy nagy tál sütivel zártam, most meg az egész napos édességadagom kimerül egy 70 grammos sütiben :(
Én csaj vagyok! :-D #13
Hát igen, én is kalóriát számolok, és rossz belegondolni,hogy 1-1 nagyobb ünnepi kaján,akár 2-3000 kcal is legurult.
Most is inkább az édességek toltak ki velem.Meg ma pogácsát sütöttem,és abbahagyhatatlan volt. :-)
19!
Ne is mondd, 2 db sajtos rúd fért bele ma nálam, azelőtt 5ig meg se álltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!