Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Nagy baj, ha túllépem a zsír...

Nagy baj, ha túllépem a zsír vagy a szénhidrát napi javasolt adagját?

Figyelt kérdés
Egy alkalmazással szoktam számolni a kalóriákat és ez az alkalmazás kiírja hogy mennyi a napi javasolt adag a különböző tápanyagokból. Ha zsírból pl 40g-ot ír de én 50-60g-ot eszek akkor az nagyon nagy baj? Tudom, hogy a szénhidrát és zsírbevitelre kell nagyon figyelni. A napi össz kalóriaszámot nem lépem túl sosem, csak az egyes tápanyagokból javasoltakat.
2021. márc. 30. 17:00
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Ha nem tömeget növelsz,csak diétázol,akkor nem baj,Fehérje legyen meg,hogy ne veszítsd az izmaidat,de ha benne vagy a deficitben,akkor rendben
2021. márc. 30. 17:14
 2/8 anonim ***** válasza:
23%

Erre nehez valaszolni,mivel

nem tudjuk,hogy hany kilo vagy. Fiu vagy vagy lany es,hogy mi a celod az etkezessel (fogyas,hizas,sulymegtartas).

Ha valaszolsz ezekre es leirod konkretan mennyi a kaloria es a makro,amit beviszel,akkor sziveden segitek/segitunk.

2021. márc. 30. 17:16
 3/8 A kérdező kommentje:
Fogyás a célom, 64 kg vagyok és lány. Most 1300kcal a napi maximum. A fehérjét nem szoktam túllépni, a zsírt és a szénhidrátot lépem túl néha 20-30-40 grammal.
2021. márc. 30. 17:37
 4/8 anonim ***** válasza:
20%
Szenhidratnal meg nagy gond nem lehet,ha tulleped 20-30grammal. Viszont zsirnal a te esetedben nem helyes 40 gramm fole menni.
2021. márc. 30. 17:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj.
2021. márc. 30. 18:07
 6/8 anonim ***** válasza:
80%
Rosszul tudod. A szénhidrát és a zsír aránya nem annyira lényeges. Zsírból van egy ajánlott minimum, azt érd el! Ha többet eszel, nem baj, de akkor értelemszerűen a szénhidrát kicsit kevesebb lesz.
2021. márc. 30. 19:00
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Szénhidrátból is van egy alap, amit be kell vinni, különben ketó lesz már, és ha abból ki-be ugrálsz az nem jó.
2021. márc. 30. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:
74%

Azt kell érezned, hogy milyen étrenddel érzed magad jobban, miket szeretsz jobban. Hogy érzed? Akkor működsz jobban, ha több szénhidrátot és kevesebb zsírt fogyasztasz, vagy kevesebb szénhidrátot és több zsírt? Mindkét életmód lehet jó! Teljesen egyéni.

Sok szénhidrát sok zsír együtt nem jó, ha mindkettő kevés és nem eszel eleget, azzal pedig kiéhezteted a szervezeted.

2021. márc. 30. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!