Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 750 kaloria kb egy honapig...

750 kaloria kb egy honapig kevés lenne?

Figyelt kérdés
Sokkal többet ettem eddig mint kellett volna és így eléggé lecsökkenteném, vacsorára egy gyümölcsöt ennék ha éhes lennék hanem semmit.

2021. márc. 20. 12:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy újszölöttnek több kell
2021. márc. 20. 17:07
 12/13 anonim ***** válasza:
83%
Értse már meg minden fogyni vágyó, hogy az étel nem ellenség. Főleg nem a jó ételek. Egészségesen kell enni és mozogni, akkor sosem kell éhezni.
2021. márc. 20. 22:51
 13/13 anonim ***** válasza:
68%

Ezek nem fogyni vágyók, hanem a gyógyulásra még nem kész anorexiás betegek.

Pontosan azért teszi fel az ilyen kérdést, hogy 15-20 ember elmondja neki, hogy ez lehetetlen/halálos/hú de durva.

Józan paraszti ésszel szerintem mindenki tudja, pláne egy anorexiás, hogy mennyi az annyi kalória, a kérdés nem erről szól.

Visszaigazolást szeretne, hogy lám, ő erős, ő meg tudja csinálni, ő szenved legjobban, ő a legtisztább, leglégiesebb.

Kérdező, legyél szíves elhúzni egy pro ana fórumra, ahol a többi hasonló cipőben lévő lánnyal megbeszélhetitek ezt.

De az amit it csinálsz egy nyílvános fórumon, kųrvára nem fair. Az anorexia halálozási aránya magasabb, mint tettlegességig elmenő öngyilkossági kísérletekénél.

Magaddal azt csinálsz amit akarsz, de mások egészségével, életével nincs jogod játszani.

Hidd el, az a tudat is örökre a lelkedet fogja nyomni, hogy te adtad meg az első útbaigazítást valakinek aki belehalt ebbe.

Én rohadtul szégyellném magam a helyedben.

2021. márc. 20. 23:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!