Megálltam 72 kilónál?
Figyelt kérdés
1200 kalorias dietan vagyok 140 ch 40 feherje es zsir 78rol indultam de megalltam 72nel. Mi lehet a baj?2021. márc. 16. 11:17
1/4 anonim válasza:
1200 az nagyon kevés. Mozogsz is mellete? Mert ekkora testsúly és ilyen kalória bevitel testmozgás mellett nem normális. Illetve mikor kezdted a diétát?
2/4 anonim válasza:
a makrók, amiket leírtál, majdnem 1100-ra jönnek ki, de egyébként nem valószínű, hogy megálltál, csak megtorpantál. csináld tovább (bár az 1100 kalória elég szigorú, hacsak nem vagy nagyon nagyon alacsony), és ha 3-4 hét múlva sincs változás, akkor lehet újratervezni.
3/4 anonim válasza:
Ahhoz, hogy élj sem elég 1200 kcal. :D
4/4 anonim válasza:
#3 Auschwitz-i emberek eközben: Am I joke to you?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!