Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mi lehet a baj? Az a felállás...

Mi lehet a baj? Az a felállás van h 2018ban sikerült -10kg fogytam sikeresen. Aztán meguntam és elkezdem ugy enni mint régen hát vissza is híztam.

Figyelt kérdés

2021január 12.én kezdtem el újra enni napi kb 500 kalóriát nem szoktam túl lépni ezt. Első héten lement nagyjából 2,5 kg aztán azóta beállt és se le se fel. E mellett persze kardiózok hetne 5 alkalommal minimum ... Tudom h nagyon az elején vagyok és nem szabad feladni de valaki lásson el megfelelő tanácsal. Az életemben mindig fontos szerepe volt a sportnak 8+ éve lovaglok és másfél éve röplabdázok..

Egy átlagos napi menüm: 1db virsli,

1db főtt tojás, 1db paradicsom, 1-2db abonett szelet, ebédre csirke és mellé saláta általában este pedig egy almát vagy valamilyen gyümölcsöt eszek

167cmmagas, jelenleg 97.4kg 16 éves vagyok

2021. jan. 21. 11:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

500 kalóriát azonnal elfelejteni. Ekkora testel még az 1500-ra is azt mondanám, hogy kevés. Meg írtad, hogy "újra". Már csináltál ilyet? Akkor ezek szerint akkor se működött, ennek pedig elég jelnek kellet volna lennie, hogy ezt nagyon gyorsan el kell felejteni.

Egy hét meg semmire nem elég, főleg ha ekkora stressznek állítod ki a tested. Valószínűleg az a baj, hogy a tested nem tud mit kezdeni azzal az 500 kalóriával és próbál kétségbe esve életben tartani. Főleg, ha elmondásod szerint sportolsz is. Ilyenkor a legutolsó gramm energiaforráshoz is ragaszkodni fog a tested, mert azt hiszi, hogy éhezel.

Én azonnal étrendet váltanék és folytatnám a mozgást és adnék minimum egy hónapot annak, hogy eredménye legyen.

2021. jan. 21. 11:45
 2/10 anonim ***** válasza:
91%

Én is ezt csináltam, hónapokon át. Az a durva, hogy eredetileg jó alakom volt, csak kövérnek láttam magam, de a végére meg tényleg az lettem. 160cm-hez 50kg voltam, izmosan, mert sportoltam, de én olyan kis vézna, kecses akartam lenni, mint a 160/40 meg 170/50kg osztálytársaim. Aztán addig szórakoztam az ilyen 6-5-3 száz napi kalóriákkal, hogy 60kg lettem:D :(

Aztán fogtam magam és lecsekkoltam több oldalon is, hogy mennyi az alap kcal értékem, hozzácsaptam egy 100-ast és naponta szobabicikliztem 1 órát.

Huhuu, mindjárt csúsztak lefele a kilók.

Persze nem heti 2-3, mint azelőtt, hanem havonta ennyi, de sokkal jobba volt minden.

Lassan járj, tovább érsz.

2021. jan. 21. 13:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Amit leírtal, az nem 500 kcal
2021. jan. 21. 23:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Meg 97 kg-val lovagolni? Én lovasoktató voltam, de mikor megláttam egy ilyen kövér "gyereket", hogy lovagoltatnom kell, egyből gyomorgörcsöm lett. Mert az egy dolog, hogy a ló hátát tönkre vágja, de ha egy ilyen súlyú ember leesik, akkor puffan olyat, hogy eltöri pl. csigolyáját (személyes tapasztalat).

Na de hogy érdemben is hozzászóljak: használd a kalóriabázis.hu-t, az aerob/zsírégető mozgások a tutik (séta, bicikli), és ne egyél 1400-nál kevesebbet.

2021. jan. 22. 12:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Egy fél éve nem ültem lovon mikor ,,abbahagytam” akkor voltam 81 körül azóta volt karantén is nyár is ünnepek is és na nem figyeltem a kajálásra. Viszont a súly eloszlik rajtam plusz van izom is szóval ne 97 kg tömény zsírként képzelj el:)
2021. jan. 22. 18:37
 6/10 anonim válasza:
11%
szia! Én karácsony előtt 96 kilóval kezdtem el fogyózni, (169cm) 2 hétig koplaltam,napi 1 virslit ettem egész nap,meg 3 naponta egy tükör tojást, rengeteg cukor mentes kávé, és víz mellett. 2 hétig bírtam mert szülinapomra akartam fogyni,és utána eltűnt a motiváció sajnos :( a lényeg hogy 7 kiló lement 2 hét alatt, meglátszódott nagyon sokan mondták, elbíztam magam hogy a többi kilót is ilyen könnyen letudom adni... aztán azóta megállás nélkül zabálok nem tudok leállni... és 2 hónapja ennek, és visszahíztam 97 kilóra.... szóval amúgy csinálhatnánk együtt,megbeszélnénk ki mit evett,sportolt...stb én is 500 kcl-al folytatnám veled, és az adna kis motivácíót... :) 20/L
2021. jan. 22. 19:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Szia, mikor aznap ezt a kérdést kiírtam és láttam h volt aki ellenezte ezt a dolgot így megemeltem a kalória mennyiségemet nem sokkal de azóta ilyen 800-900 között mozog.. Viszont sokkal több erőm van és jobban érzem magamat mint amikor másfél-2héten keresztül csak 500 kalóriát ettem.. Tudom ajánlani neked az ugrálókötelezést én most nagyon megszerettem csinálni van h 30-40 percet is ugrálok és rendesen megizzaszt
2021. jan. 23. 00:24
 8/10 Laylah ***** válasza:
100%
Csapj hozzá még 5-600 kcalt, ha egészséges akarsz maradni hosszú távon is, hogy ne hulljon ki a hajad pl.
2021. jan. 25. 10:17
 9/10 A kérdező kommentje:
Egy kis helyzet frissítés:Egy hete sikeresen elértem azt h a súlyom 8-sal kezdődik! -11,5 kg-nál tartok:)
2021. márc. 31. 15:16
 10/10 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Csak így tovább!
2021. márc. 31. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!