Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Miért van az, hogy hízok,...

Miért van az, hogy hízok, amikor betartok egy elég szigorú diétát???

Figyelt kérdés

Jó, oké, valószínűleg az az oka, hogy már két napja nem tudtam elmenni kakilni... De ez nem normális akkor sem! Két kilót HÍZTAM egy héttel ezelőtthöz képest!!

Nagyon gondolkozom, hogy bevegyek-e kettő dulcoflexet... Szabad?

2021. jan. 21. 08:56
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Százszor elmondtuk már, csak lusta voltál visszakeresni, inkább kiírtál egy 101. kérdést ugyanarról. Egy hét nem alkalmas időtáv annak megállapítására, hogyan változott a súlyod. Egy hónapot kell nézni.
2021. jan. 21. 09:24
 2/10 anonim ***** válasza:
98%

Ha problémáid vannak a wc-re járással, én inkább plusz rostot javasolnék. Nekem is voltak gondjaim vele, egy rost + enzim kombó rendszeres szedése viszont megoldotta ezt a dolgot. Meg persze az, hogy mellé bőven ittam folyadékot, de az előtte is megvolt. A hashajtók csak tünetkezelésre jók,hosszabb távon nagyobb a kár, amit okoznak, mint a haszon.

A kilókkal kapcsolatban pedig nyugodj meg, ez nem így működik. Egy hét édeskevés ahhoz, hogy elinduljon a valódi zsírbontás. Így ha alapból nem voltál felvizesedve, akkor nem lesz igazán látható változás. Vagy ha fel voltál, csak most is fel vagy. Érdemes türelemmel lenni, a fogyókúra nem sprint, hanem maraton.

2021. jan. 21. 10:37
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Gondolom ez a szigorú diéta alig tartalmaz zsírt. A rost mellet ez a másik fő oka annak, hogy nem megy a dolog végzés "olajozottan". Egyetek zsírt, egészséges forrásokból... az ánuszotok megköszöni majd :D
2021. jan. 21. 11:47
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pár kiló lehet pont a kaki. Ha nagyon szigorú ez a diéta, akkor valószínűleg túl keveset eszel, vagy túl egyoldalúan. Ezért állt le a kaki is.
2021. jan. 21. 11:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mozogsz is, vagy csak koplalsz?
2021. jan. 21. 12:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jobban tudnánk segíteni, ha részletesebben leírnád az étrendedet és a napi mozgás mennyiségedet.
2021. jan. 21. 13:47
 7/10 anonim ***** válasza:

A mozgásigény hiánya is okozhat székrekedést.

A kutyám is csak azután kakil, miután kirohangálta magát.

2021. jan. 21. 13:49
 8/10 A kérdező kommentje:
A tanulás miatt sehova nem tudok menni. Amúgy sétáltam, meg néha futottam.
2021. jan. 21. 16:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi köze a mozgásnak ahhoz, hogy hova tudsz menni? Otthon is lehet tornázni, edzeni.

Jó lenne, ha az emberek felfognák, hogy nem csak a konditeremben lehet mozogni és nem kellenek gépek a fogyáshoz. Ugrálókötéllel, néhány súlyzóval és gumilabdábal is lehet tök jó gyakorlatokat végezni.

2021. jan. 22. 10:09
 10/10 anonim ***** válasza:
1 hét az semmi. Majd nézd meg 1 hónap múlva.
2021. jan. 22. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!