Miért van az, hogy hízok, amikor betartok egy elég szigorú diétát???
Jó, oké, valószínűleg az az oka, hogy már két napja nem tudtam elmenni kakilni... De ez nem normális akkor sem! Két kilót HÍZTAM egy héttel ezelőtthöz képest!!
Nagyon gondolkozom, hogy bevegyek-e kettő dulcoflexet... Szabad?
Ha problémáid vannak a wc-re járással, én inkább plusz rostot javasolnék. Nekem is voltak gondjaim vele, egy rost + enzim kombó rendszeres szedése viszont megoldotta ezt a dolgot. Meg persze az, hogy mellé bőven ittam folyadékot, de az előtte is megvolt. A hashajtók csak tünetkezelésre jók,hosszabb távon nagyobb a kár, amit okoznak, mint a haszon.
A kilókkal kapcsolatban pedig nyugodj meg, ez nem így működik. Egy hét édeskevés ahhoz, hogy elinduljon a valódi zsírbontás. Így ha alapból nem voltál felvizesedve, akkor nem lesz igazán látható változás. Vagy ha fel voltál, csak most is fel vagy. Érdemes türelemmel lenni, a fogyókúra nem sprint, hanem maraton.
A mozgásigény hiánya is okozhat székrekedést.
A kutyám is csak azután kakil, miután kirohangálta magát.
Mi köze a mozgásnak ahhoz, hogy hova tudsz menni? Otthon is lehet tornázni, edzeni.
Jó lenne, ha az emberek felfognák, hogy nem csak a konditeremben lehet mozogni és nem kellenek gépek a fogyáshoz. Ugrálókötéllel, néhány súlyzóval és gumilabdábal is lehet tök jó gyakorlatokat végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!