Napi megközelítőleg 100 guggolás és hasprés, illetve nem mértéktelen étkezés hatására lehetséges a következő hetekben, hónapokban körülbelül 5-10 kilós fogyás?
Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok, 181 cm és 92 kilogramm. A hasamból és a combomból szeretnék főképp fogyni. Olyan 80-85 kilogrammos súly már talán ideális lenne számomra. Esetleg ezek az edzéstípusok mellet vagy helyett valamit még csináljak? Megjegyzem úgy kétnaponta fát is hasogatok, nem tudom ez mennyit dob hozzá. :D Kétszer eszek egy nap, ebédet és vacsorát, reggelizni nem szoktam mert mindig dél körül kelek. Átlagos otthoni ételeket eszek, szóval az étel típusára nem nagyon figyelek, de a nassolást (csipszeket stb.) próbálom kerülni.2020. dec. 25. 17:07
1/6 anonim válasza:
100 guggolás és hasprés sajnos semmi. A hasprés nem mozgás, ennyit én 0 izomzattal nőként megcsinálok! Vagy ülj fel rendesen vagy fogj egy rönköt is a kezedbe!
A favágás viszont jó. Emellé kellene az étkezést rendbe tenni, esetleg még kerékpározni, rönkökkel súlyzózni..
Ha nem te főzöl akkor is látod, ha zsíros a kaja vagy egyoldalú (hús-krumpli-tészta-risz). Nem parasztul is lehet jelezni otthon, ha nem ilyeneket ennél..
3/6 anonim válasza:
Férfiak gyorsabban és könnyebben fogynak, 30 kg-ot adtam le fél év alatt, azzal, hogy nem ettem gyorskaját. Én nem sportoltam semmit, azon kívül, hogy eljártam dolgozni.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igyekszem megfogadni őket! Azt nem írtam le, de volt mikor 1-2 hétig csak egyszer ettem egy nap (ebédet) és mellé ugyanezt a guggolásos, haspréses/felüléses dolgot csináltam. Akkor lementem olyan 89 kilóra, de őszintén szólva ezt a napi egyszeri étkezés dolgot csak erre a kis időre bírtam ki. Felülést csináltam régebben, de mostanság szoktam át a hasprésre, azt jobban megérzem a hasamon valamiért és úgy 50-50, kis szünettel közte, többet nem is tudok nagyon csinálni. Mindig este csinálom ezeket lefekvés előtt pár órával, ekkor érek rá, ezért is ez a 100-120 db mindegyikből a maximum nálam, többet nem bírok, kifulladok, de hát idővel biztos nő a teljesítőképességem gondolom én.
2020. dec. 25. 18:33
5/6 anonim válasza:
Nem az számít, hogy hányszor eszel egy nap, hanem hogy összesen mennyit. Ajánlom a Kalóriabázist!
6/6 anonim válasza:
Ha nem eszel, izmot veszítesz zsír helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!