Hizhatok attól ha sokat iszom?
Figyelt kérdés
1200as kcal diétán vagyok és rendesen tartom is, van hogy alá megy.
naponta megiszom kb 1 liter teát(zöldet vagy kamillát) cukor nélkül természetesen és kb 2 liter vizet.
a súlyom mégse csökken már egy hónapja
2020. dec. 19. 23:02
1/6 anonim válasza:
A víz sosem hízlal, többet kell tőle pisilned, de nem annyit, amennyit megiszol. Káros a napi 1 liter zöld tea, igyál reggel-este egy pohárral. Én is úgy csináltam, a legjobb a Dr. Chen fajta. -35 kilónál járok, és sosem megyek 1000 kalória felé, ha érdekel esetleg valami, akkor írj, szívesen beszélgetek ;)
2/6 anonim válasza:
Először számold ki, hogy a szervezeted kb. mennyi kalóriát éget el naponta. Ha ezen a számon túlmész, akkor hízni fogsz, ha pontosan annyi kalóriát viszel be, mint amennyit elégetsz, akkor se hízni, se fogyni nem fogsz, viszont ha kevesebbet viszel be, akkor fogyni fogsz.
3/6 A kérdező kommentje:
1400at eget naponta
2020. dec. 20. 02:14
4/6 anonim válasza:
Hízni nem fogsz a teától meg a víztől.
5/6 anonim válasza:
Teától, víztől sosem fogsz hízni, mivel a folyadék kiválasztása a vesének több kalória elégetését vesz igénybe, mint amennyi kalória ezekben a folyadékokban van. Kis túlzással azt is mondhatnám, hogy fogyaszt.. persze nagyon kis mértékben.
6/6 anonim válasza:
Max. akkor "híznál" tőle, ha leállnának a veséid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!