Unnepek alatt mennyire vagytok szigoruak magatokhoz? Tartjatok a “dietat”?
Figyelt kérdés
2020. dec. 7. 10:31
1/9 anonim válasza:
Szerencsére nincs IR vagy hasonló betegségem, így az ünnepek alatt csak arra figyelek, hogy ne egyek több édességet, mint ami jól esik. Ha csak a szemem kívánja, a szám nem, akkor megállok.
2/9 anonim válasza:
Pár dolgot sütök majd, és ha már sütök, persze, eszem is belőle. Viszont a "normál" étkezések helyett nem lesz "trakta", máskor sem szokott lenni. Szóval a főétkezések alkalmával tartom a diétát, az a kis sütemény lesz plusz, amit megeszem. Súlytartásra számítok, hízásra nem.
3/9 anonim válasza:
Én amúgy sem diétázom, de én mindig azt mondom, hogy nem ettől az évi pár ünnepnaptól hízik meg aki elhízik.
4/9 anonim válasza:
Nem. Legalább ünnepekkor legyek boldog!
5/9 anonim válasza:
Egész évben bőven elég az önsanyargatás és az ünnep azért ünnep, hogy az ember jól érezze magát - pár nap nem fogja tönkrevágni az éves munkát. Nehogy már ne egyek egy pár szelet bejglit vagy kenyérrel egy tányér töltött káposztát fitness nélkül..
6/9 Metionin válasza:
Kajában sose vagyok szigorú, edzésben viszont mindig. Ünnepekkor is azt eszek amit akarok de ugyanúgy is edzek mint hétköznap.
7/9 anonim válasza:
Nem vagyok szigorú, a szervezetemnek annyira van szüksége karácsonykor is, mint máskor, így nem eszek sokat. Nem akarom a testem szopatni a feleslegesen sok étellel, így azt eszem, amit szoktam mindig is.
A legtöbben nem így tesznek, ezért sok a bojlertestű honfitársa,.
8/9 anonim válasza:
Amugy jol vagy ? Nem vagy beteg ???
9/9 anonim válasza:
Tartom, persze, mert a cöliákia nem vicc.
Egyéb diétát nem tartok, annyi, hogy nem zabálom magam teli, hanem amennyi jól esik. Sosem hízok fél grammot sem, mert nekem nem arról szól a karácsony, hogy rosszullétig eszek, hanem hogy a családdal vagyunk, beszélgetünk, nevetünk, társasozunk (idén nem) és közben néha eszek, amikor megéhezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!