Vékony lányok! Leírnátok mit esztek egy nap és hány kalóriát?
Figyelt kérdés
Magasságot és súlyt is írjatok :)2020. dec. 3. 10:16
21/25 Metionin válasza:
20. Attól függ mennyi rajtad az izom-testzsír arány. Ha ennyit sportolsz, szerintem nem nézel ki rosszul 60 kilóval sem.
Amúgy én is mindig éhes vagyok :D
22/25 anonim válasza:
Köszi;) Hát igen ez az úszás átka sajnos, nem találkoztam még olyan úszóval aki nem lenne mindig éhes;)
23/25 Metionin válasza:
22. Én nem tudok úszni, viszont balettozok és azon szoktunk röhögni hogy az edzés középső részén már mindenkinek a kaján jár az esze amit otthon fog betolni :D nyújtás közben megtárgyaljuk hogy kinél mi a kaja, így ha úgy megyek oda hogy ettem, akkor is éhes leszek mert elképzelem azt a sok kaját :D szerintem gondolatban mind végigesszük a többiekét is.
24/25 anonim válasza:
Naa régen én is balettoztam meg ritmikus gimnasztikáztam, és mi volt hogy edzés közben is kiszöktünk enni, volt hogy rajta is kaptak:))) Amúgy most néztem hogy 170cm vagyok és ma a „sok” evés után is 60kg-ot mutatott a mérleg.. ez sok?
25/25 Metionin válasza:
Akkor ez normális, nem csak mi vagyunk folyton éhenkórászok xD de szerintem neked nem sok a 60, biztos jó izmos vagy, az izom meg nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!