Hogyan számoljam ennek a kalóriáját?
Csirkecomb egesz(alsó felső comb).
Szóval nyersen szoktam merni mikor teljesen kiolvadt, szetvágom és külön mérem az alsó felsót így is írom be mivel a felső zsírosabb több kalóriát tartalmaz.
(a csontot kivonni viszont már sütés után szoktam ez baj?)
Illetve lemértem sütve (teosibe tettem be semmi zsiradékot nem tettem a saját zsírjába sültt ki ugymond.
Szóval leszedtem a csontról lemértem és alsó meg felső 100gramm lett kereken sütve, csont nélkül. Ez nyersen 350gramm volt.
Ugye a csont az kb 50-80gramm.
Viszont ha úgy írom be a bázisba, hogy sült csirkecomb bőrrel 100gramm kb fele kalóriát adja ki rá mintha a nyers mérést nézném.
Most akkor melyik a helyes?
Ne a kalóriát számoljátok, hanem a szénhidrátokat hagyjátok el (liszt, cukor, keményítő)! Ezek közül is a cukor a legveszélyesebb! Minél magasabb a vércukorszint, annál gyorsabban indul be a zsírraktározás! Ennek az ellenkezője is igaz! Minél kevesebb a cukor a szervezetben, annál gyorsabban indul be a zsírbontás! Ha mozogtok mellé, azzal csak a folyamatot gyorsítjátok!
2-es: attól, hoyg ugyanezt írod be minden fogyókúráss kérdéshez, meg belinkeled ezeket az oldalakat, még nem lesz igaz!
Nem minden ember egyforma, nem mindenkinek ugyanaz a módszer hoz eredményt.
Nekem éppen csak akkor megy a fogyás, ha elég sok szénhidrátot eszek és a zsiradékokat csökkentem erösen.
Évekig erölködtem a kevés ch-val eredmény nélkül, most ugyanannyi kalória mellett, csak arányba megemelt ch-val és csökkentett zsiradékkal egyenletesen fogyok, és emellett jól vagyok fizikailag is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!