Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Valaki tud segíteni?

Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Nagyon buta voltam. Tudom. Koplalással fogytam. Csak egyetlen egyet szeretnék kérni. Hogy aki koplalással fogyott, és tudta tartani utána a súlyát úgy hogy nem hízott vissza, az könyörgöm írja le hogyan csinálta. 🙏🙏
2020. okt. 29. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogod tudni tartani! Teljesen természetes folyamat, hogy a szervezeted feltölti a raktárakat.

Hány cm, és kg vagy? Mennyit ettél egy nap, mennyi ideig csináltad, menstruálsz még? Gondolom lány vagy.

2020. okt. 30. 01:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy most lehetetlennek fog hangzani de 4 hónapig csináltam és ösze vissza edtem volt hogy 800, 600,500,200. Majd egy ideje be fejeztem és el indultam 400ról és 3 bapig úgy edtem és nem híztam. Majd azt vettem észre hogy megint rosszul eszem mert mentem le felé. És ahogy mentem lefelé úgy kezdtem zsírosabb lenni a hasamnál, és a derekamnál. Szóval ez fura hogyha többet eszem, akkor nem hízom, viszont ha kebesebett akkor már igen. Ez lehetséges?
2020. okt. 30. 09:37
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha segítséget akarsz kapni a fenti kérdésekre válaszolj.
2020. okt. 30. 10:03
 4/10 A kérdező kommentje:

4 hónapig csináltam

A legkevesebb 200 kcal volt

56kg 160 cm

Igen, sajnos el maradt az menstruációm (2 hónapja)

2020. okt. 30. 10:05
 5/10 anonim ***** válasza:

Most ne állj mérlegre pár hétig, vagy legalábbis, ne naponta, bármit látsz ne törődj vele. Vegyél egy cm-t és mérd le a méreteidet.

1. hét 800kcal, 2. hét 1200kcal, 3-4. hét 1600kcal. Igyekezz úgy enni, hogy nem zársz ki semmit az étkezésedből, de sok zöldség, fehérje (hús, hal, tojás, sajt) legyen túlsúlyban. Ezek a mennyiségek még bőven fogyókúrásak, illetve súlytartáshoz elegek. Ha van energiád, akkor a 3-4. héttől elkezdhetnél tornázni, futni napi 1/2 órát, heti 5x.

Ha ezt tudod tartani, akkor érdemes volna 4 hét után a súlyod, méreteidet megnézni, és újra gondolni, hogy milyen változtatásokra van szükség. Ha szeretnél fogyni 1200kcal alá ne menj, illetve 5x1 óra sportnál sem kell több, legfeljebb más.

2020. okt. 30. 10:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de eddig is tornáztam, minden nap 1-2 órát. És az a baj hogy én nekem ez a " ne törődj súlyoddal" nehéz lesz, mert ha tényleg el kezdenék hízni, attól össze roppanék. De megpróbálom ezt így csinálni, és nagyon szépen köszönöm. Remélem nem fogok vissza hízni. Fogyni meg már nem akarok, csak súlyt tartani.
2020. okt. 30. 11:02
 7/10 anonim ***** válasza:
A napi 1-2 óra is ugyanolyan túlzás, mint a koplalás. Vedd vissza akkor azt az elejétől heti 5x1-re. A fokozatosság nagyon fontos, ha a szervezeted egyensúlyát szeretnéd elérni.
2020. okt. 30. 11:38
 8/10 anonim ***** válasza:
4 hónap koplalás után extrém módon lelassult az anyagcseréd, ezért van az, hogy hiába eszel nagyon keveset nem fogysz. Emellet a zsírszöveteid nem fogyatkoztak csak összeszűkültek, de ezek könnyen vissza is nőnek. Ajánlok napi 1 zöld teát/kávét, több kis étkezést(5 az egy jó szám), minőségi alvás(hormonális okok miatt), fűszerek, intervall edzés, szedj fel pár kg IZMOT. Ne hagyd ki a reggelit.
2020. nov. 1. 11:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezt elcseszted. Állj be 1800kcal étrendre és heti 3-4x(kétnaponta) sportolj 1 órát. Először hízni fogsz, de azután beáll a szervezeted és súlytartó üzemmódban leszel. Ha már megáll a súlyod, akkor lehet levinni 100-asával a kcalt max 1200-ig, így fogsz fogyni, közben sportolj ugyanúgy.
2020. nov. 1. 23:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Szénhidrátokat (liszt, cukor, keményítő) hagyd el! Koplalással nem fogsz tartósan fogyni!

https://www.youtube.com/watch?v=c-Az1kHWwnE

https://www.youtube.com/watch?v=hqTeNOoR1_o

2020. nov. 6. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!