Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit tegyek ha már nem tudom...

Mit tegyek ha már nem tudom lenyelni a csirkét és a zöldségeket?

Figyelt kérdés
Oké a csirkét tudom mással helyettesíteni néha de a zöldségeket sem tudom már megenni. Már inkább nem eszem mert felfordul a gyomrom :(
2020. szept. 11. 22:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó hogy ne tudnám már 100 féle képp elkészíteni, de akár már egy kanál tejföl is eleget tud dobni a kalórián egy szigorú étrendben. Zöldségekkel az elejétől küzdök akár sütöm vagy bármi. Tehát nem tudom. Az undorommal küzdve megettem a zöldségeket de már tényleg hanynom kell tőle :(
2020. szept. 13. 00:00
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
És ezzel a csodaétrenddel egyébként mi a cél? Szálkásítani szeretnél, vagy csak simán fogyni?
2020. szept. 13. 06:46
 13/14 anonim ***** válasza:

A csirkének csirkeíze van (a boltinak meg bolti csirke íze :)), akárhogy fűszerezed. Én két nap után már megunom. Ezért más húsokat és belsőségeket is eszek, így is le tudtam fogyni.

[link]

2020. szept. 13. 08:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi bajod,ha nem eszel egy pár napig zöldséget.Iktass be egy gyümölcsnapot például,ha ennyire elszánt vagy.Amúgy annyiféle zöldség létezik,nem igaz,hogy épp mind utàlod.Én egyik nap pl. nyers salátát eszek tonhallal,másnap pl.csirkét párolt zöldségekkel,vagy másmilyen halat spenóttal.De néha húsmentes napot tartok,vagy tofut eszek vagy levest.Millió féle kaja létezik,keress új alapanyagokat,legyèl kreatívabb.
2020. szept. 13. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!