Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mit tegyek ha már nem tudom...

Mit tegyek ha már nem tudom lenyelni a csirkét és a zöldségeket?

Figyelt kérdés
Oké a csirkét tudom mással helyettesíteni néha de a zöldségeket sem tudom már megenni. Már inkább nem eszem mert felfordul a gyomrom :(
2020. szept. 11. 22:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Keress kulonbozo recepteket. Vagy csinalj mast, csak szamold a kaloriakat es a makrokat. Esetleg rendelj szénhidrát csokkentett kajakat elore egy hetre, az valtozatos es egeszseges is, amugy sem szabad egyoldalúan taplalkozni.
2020. szept. 11. 22:44
 2/14 anonim ***** válasza:
64%
Keress egy orvost
2020. szept. 11. 23:22
 3/14 anonim ***** válasza:
43%
Ugyan ez a gondom. Rosszul vagyok a csirke és a zöldseégek ízétől
2020. szept. 11. 23:46
 4/14 anonim ***** válasza:
86%

Legyél kreatív!

Csirke mellett minden sovány hús jó. A halak, a sovány sertéshús, de ha mozogsz, a zsíros sem ellenség.

A legjobb a nyúl, még jobb a fehérje/zsír arànya, mint a csirkének.

Zöldségből rengeteg étel készíthető, nemcsak párolva lehet enni. Ott vannak a zölddégfasírtok, a sütőben sült zöldségek.

Vegános oldalakon iszonyat jó recepteket lehet találni, merj újítani!

És nemcsak zöldséggel lehet fogyni. Durumtészta, barna rizs, bulgur, köles, hajdina...

Merj kísérletezni!

2020. szept. 12. 00:01
 5/14 anonim ***** válasza:
82%

Sosem értettem ezt a csirke, rizs, zöldség kombót fogyáskor... miért lett ez ilyen mánia?

Én kb ugyanúgy mindent eszek mint fogyókúra előtt. Persze nasikat nem (annyira :D ), de kenyér, tészta, krumpli, időnként pizza is stb stb. Csak figyelek a mennyiségre, hogy kalóriakereten belül maradjak. És fogyok is.

Nem kell csirkén meg zöldségen élni.

2020. szept. 12. 00:31
 6/14 anonim ***** válasza:
98%

Ha nagyon monoton a diétád, ez bizony előjön egy idő után, teljesen normális. Nem is értem, hogy tudnak egyesek állandóan csirke-rizs-brokkolin élni.

A megoldás a változatosabb táplálkozás. Zöldségekből sokféle van (ahogy húsokból is), és rengetegféle ételt lehet belőlük készíteni. Levesek, krémlevesek, főzelékek, rakott ételek, grillezett zöldségek, tócsni és még sorolhatnám. Fedezz fel új ízeket, elkészítési módokat.

Esetleg egy ideig hanyagold a gyakran evett zöldségeket, egyél helyettük egy kis gyümölcsöt meg más ételeket.

Egyszer összeszámoltam kíváncsiságból, kb. 30 féle zöldséget és majdnem ugyanennyi fajta gyümölcsöt eszek többé-kevésbé rendszeresen. Nem tudom megunni.

2020. szept. 12. 07:43
 7/14 anonim ***** válasza:
De miért kell csirkét meg zöldséget enned? :D
2020. szept. 12. 11:48
 8/14 anonim ***** válasza:
2%

Mert mondjuk az az egyik legjobb, legertekesebb es legegeszsegesebb kombo es ar-ertek aranyban is jo?

Ezek a majmok akik notorikus csirkerizs ellenesek, kiegetnek.

Igen, kell, lehet mast is enni, de nem biztos hogy mindenki tud angus huson es lazacon elni, meg nem is kell. Viszont van 5 milliard fuszer, meg gluten mentes, szénhidrát csokkentett cuccok es 5 millio keppen el lehet kesziteni a csirkerizst. Mindig az ilyen ellenzok azt hiszik h mindenki ugy eszi mint a kezdok, meg ok, hogy a csirket naturban kisutik meg a rizst megfozik es ennyi es ez kaki. Hat nem, nem igy megy, es barki barmit mond ez az egyik legjobb megoldas szalkasitasra.

Reggelire müzli vagy salata, vacsorára extrudalt kenyer sovany sonka kis vaj ebedre ez. Dirr 2 honap alatt 10 kg -, izom meg megmarad. Mit kell folyton sirni. Tanuljatok meg fozni v kajat rendelni ennyi!

2020. szept. 12. 14:05
 9/14 anonim ***** válasza:
45%
#8: És ezzel a módszerrel lehet a legrövidebb idő alatt a másfélszeresét visszaszedni.
2020. szept. 12. 14:26
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
Jolvan pontozzatok le, 9es meg fsagot ir xd h lehetne mar. De k. Infantilisok, pontozzatok le, x-elem is a kerdest, vicc.
2020. szept. 12. 23:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!