Kérdezektőled kérdése:
Kb mennyi idő alatt fogyhatok le így? (többi lent)
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok,66 kilóval, és 160 centivel vagyok megáldva. Elkezdtem dietazni (fehér liszt, cukor, édességeket kizártam), és szigorúan veszem, ezzel nem lesz baj. Mozgás heti 3-4 munka mellett, szóval ez is rendben lesz. Kaloriakat számolom, 1200-at viszek be. Így mennyi idő alatt fogyhatok le 7-8 kilót?2020. júl. 18. 18:24
1/2 anonim válasza:
Heti fél kg az átlag ami le szokott menni egészségesen az emberről. Így kb 2-3 hónap.
Talán én egy picit kevesellem az 1200at, de ha bírod határ eset.
Sok sikert!
2/2 anonim válasza:
Igaz alacsony vagy, de munka meg mozgás mellett egyél 1400-1500-t, hogy egészségesen haladj, mert csak az anyagcseréd lassítod be és nem lesz meg gyorsabban a kívánt eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!