Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Mennyi kalória lehet a sós...

Mennyi kalória lehet a sós kekszben?

Figyelt kérdés

Egyik munkatársamnak ma volt szülinapja,hozott be nasikat.

Tudjátok, vannak ezek a mini, kb 1-2 centis kekszek. Na én abból megettem 20 db-ot. Vajon hány kalória lehetett?

Szerintem ez a fajta volt. Egy kistálkába volt kiöntve, szinte meg sem látszott az a 20 db amit megettem. Reális ha számolok rá 200 kalóriát?

[link]

2020. júl. 16. 18:08
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Azért annyi biztos nincs... Attól függ mennyi volt benne? Mert könnyen ki lehet számolni.. Nézd meg hogy az egész csomag hány kcl és nézd meg azt is hogy mennyi lehetett benne..
2020. júl. 16. 18:15
 2/5 anonim ***** válasza:
61%

[link]

Tessék, ez egy csomag kalóriája.

Át tudod váltani grammra. Nezz utána, hogy 100 grammban mennyi kalória van, és akkor ahhoz tudsz majd viszonyítani, hogy kb mennyit ettél.

Bár én azt a 20 db-ot nagyon max 20 grammra saccolom.

2020. júl. 16. 18:35
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
30g egy adag, amiben van 133 kcal, ez kb egy mareknyinak felel meg. A 20 darab valoszinuleg egy kicsivel tobb, ezert szerintem a kb. 200 kcal megfelelo becsles ebben az esetben.
2020. júl. 16. 20:40
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Rá van írva a zacskóra, hogy X gramm hány kalóriát tartalmaz. Olvasni csak tudsz. Bár ezek után erősen kétlem. -.-"
2020. júl. 16. 21:18
 5/5 A kérdező kommentje:

4-es te normális vagy?

Írtam hogy munkatársnak volt szülinapja, és hogy tálkában volt kitéve a keksz. Szerinted láttam én a zacskót? Vagy szerinted konyhai mérleget tartunk a munkahelyen a konyhában?

Többieknek köszönöm.

2020. júl. 16. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!