Egy db hány kalória?
Diétázom, viszont most reggel ettem egy lagzi barack süteményt tudjátok ami baracknak néz ki és bevan vonva cukorral. Lemértem 85gramm volt.
Mindenhol irnak hogy 1800 kaloria egy darab stb pedig az nem létezik hogy egy darab kicsi sütemény annyi lenne..
Kalóriabázison van 300 per/100g meg van 650/100g
A receptekem meg 800/1800..
Ha valaki ért hozzá legyen szíves eldönteni nekem mert fontos lenne a számolás(2hónapja semmi édességet nem ettem így nem birtam megállni úgy hogs ott szemezett velem)
Trágárság nélkül nem ment volna? Minek diétázol? Ha mégis megteszed, minek hibás módszerrel? Ha neked minden válasz rossz, akkor ez is az lesz.
Nem ismerem a sütit, ezért rákerestem receptekre. Különösebb számolgatás nélkül is összejöhet az az 1800 kcal, ne izgulj.
És nem minden válasz rossz, de az 1800 kalóriát tagadtam meg a többi opciót megkérdőjeleztem, nem ezért írtam a kérdést hogy te válaszolj normális válasz: pl Szerintem 1800 túlzás lenne,inkább 600-800 a nyerő.
Nehéz lett volna? Nyilvan
A legmagasabb kalóriatartalmú élelmiszer a zsír, annak 100 grammja 900 kcal, ennél több nincs semmi.
Én azt mondanám, hogy 100g ilyen barack cuccban kb 400-450 kcal lehet. Annál nem több.
Én azt vallom, hogy csak az diétázzon, akiknek az orvos azt betegsége miatt előírja. Egy életen át semmiféle kúrát nem lehet tartani.
Az jó, ha könnyű, vegyes táplálkozást folytatsz, rendszeres testmozgással. Olyan ételeket, amelyeket mindig szívesen megeszel, és jót tesz a testednek, lelkednek. És akkor nincs gond egy-egy kilengéssel sem.
Sokféle recept van, amelyeket néztem. Sokféle összetétel, és méret. Egészen aprót is láttam, és nagyobbacskát. Olyant is, amelyben viszonylag kevés cukor volt, olyant is, amely tele van cukorral és alkohollal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!