10 nap alatt ez jó?
10 napja elkezdtem számolni a kalóriát, a célom az életmódváltás lesz fokozatosan.
Ezalatt a 10 nap alatt 2.7kg-ot fogytam, ez jónak számít.
Kérlek, normálisan válaszoljatok.
Ez alatt a nagyon maximum, amit zsírból veszthettél, az kb. fél-egy kiló (bár ez inkább csak extrém túlsúly esetén), a nagyrésze inkább víz meg salakanyag. Ez mindig így van, ezután ha jól lőtted be a kalóriát, akkor "be fog lassulni", kb. heti fél kiló fogyásra számíthatsz. Ez olyan súly, amit még a mérlegen nem feltétlen láthatsz, mert mondjuk vizet tart vissza a szervezeted, kimaradt a reggeli nagywc, stb., így ha csak a mérlegre hagyatkozol akkor hamar elbizonytalanodhatsz.
Így inkább én is azt javasolnám, hogy inkább szerezz egy centit, írd le a számaidat, és azokon jobban látod majd az eredményt. Ha nagyon ragaszkodsz a mérleghez, akkor szerintem havi egyszer mérd magad, mindig a hónapnak ugyanazon napján, reggel, éhgyomorra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!