Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 10 nap alatt ez jó?

10 nap alatt ez jó?

Figyelt kérdés

10 napja elkezdtem számolni a kalóriát, a célom az életmódváltás lesz fokozatosan.

Ezalatt a 10 nap alatt 2.7kg-ot fogytam, ez jónak számít.

Kérlek, normálisan válaszoljatok.

2020. jún. 27. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne kérd ilyen gyakran! Heti egyszer elég. Ez az elején sajnos becsapós, lehet holnap meg 2 kilóval több lesz ennyi ingadozás mindig benne van. Ilyen korán nem lehet megmondani.
2020. jún. 27. 16:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszöntöm! :)
2020. jún. 27. 16:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm*
2020. jún. 27. 16:40
 4/7 Fosterneni válasza:
100%
Ha az életmódváltás a célod, akkor szerintem felejtsd el a mérleget. Csak beleőrülsz a számokba. Ha edzel, akkor is tudsz hízni, ha fogyózol akkor is. A tükörben látszik a változás, meg a lényeg úgyis az, hogy jól érezd magad a bőrödben:)
2020. jún. 27. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez alatt a nagyon maximum, amit zsírból veszthettél, az kb. fél-egy kiló (bár ez inkább csak extrém túlsúly esetén), a nagyrésze inkább víz meg salakanyag. Ez mindig így van, ezután ha jól lőtted be a kalóriát, akkor "be fog lassulni", kb. heti fél kiló fogyásra számíthatsz. Ez olyan súly, amit még a mérlegen nem feltétlen láthatsz, mert mondjuk vizet tart vissza a szervezeted, kimaradt a reggeli nagywc, stb., így ha csak a mérlegre hagyatkozol akkor hamar elbizonytalanodhatsz.

Így inkább én is azt javasolnám, hogy inkább szerezz egy centit, írd le a számaidat, és azokon jobban látod majd az eredményt. Ha nagyon ragaszkodsz a mérleghez, akkor szerintem havi egyszer mérd magad, mindig a hónapnak ugyanazon napján, reggel, éhgyomorra. :)

2020. jún. 27. 16:58
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak víz, de ha kitartasz, akkor 1 hónap alatt màr zsírból is fogsz fogyni.😊 Az lassúbb folyamat, de megéri türelmesnek lenni❤️
2020. jún. 28. 01:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!
2020. jún. 28. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!