Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Az baj ha csak 900-1000...

Az baj ha csak 900-1000 kalóriát tudok bevinni ?

Figyelt kérdés
Sajnos vannak napok mikor ennél több nem megy . Plussz meg mozgok is mert nem bírom ki ha nem edzhetek ! Ez nagy baj?
2020. jún. 23. 12:37
 1/9 A kérdező kommentje:
10 kilo felesleg van rajtam kb. 26 éves nő.
2020. jún. 23. 12:38
 2/9 anonim ***** válasza:
73%

Mit nem adnék érte, ha nem tudnék többet enni... -_-

Na, de viccet félretéve, ez durván kevés, de, baj, beteg vagy, kérj segítséget.

2020. jún. 23. 12:49
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Ez anorexiára jellemzö - alig visznek be kalóriát, viszont kényszeresen sportolnak.

És az anorexiások közül sok ekzdetben túlsúlyos - szóval attól, hogy valakin van 10 kg plusz, még lehet az. Másrészt éppen rájuk jellemzö sokszor, hogy a fölösleges súly csak a fejükben van, a valóságban eleve nincs súlytöbblet rajtuk.

Kérdezö. írd le, milyen magas vagy és hány kiló, abból sok minden kiderül.

Viszont ilyen alacssony kalóriabevitellel tönkreteszed magad, még sport nélkül os.

Kérj orvosi segítséget, mielött nem lehet visszafordítani a problémát.

2020. jún. 23. 13:03
 4/9 anonim ***** válasza:
87%
Egy anorexiás eszik ennyit. Vagy egyéb súlyos betegségben szenvedő ember, aki valamiért nem tud enni. Kérj segítséget vagy vizsgáltasd ki magad. Ez hosszútávon nagyon nem egészséges!
2020. jún. 23. 13:08
 5/9 A kérdező kommentje:
163cm vagyok 68 kg . Látszik rajtam a felesleg . 29 es nadrágot hordok pl. Hűha. Ilyen hajlamom nincs.
2020. jún. 23. 22:41
 6/9 anonim válasza:
Én is pont így vagyok ezzel. Az elején ment az 1400-1500 kcal, most meg csak 900-1000...Furcsa mintha nem lennék éhes. Pedig ez nem tesz jót, mert belassul az anyagcsere és raktározó üzemmódba kapcsol a szervezet.
2020. jún. 24. 00:25
 7/9 anonim válasza:

Vannak király shake receptek, én youtubeon láttam, ha kell linkelem.

Azok is tartalmaznak kalóriát, van ami rengeteget. Ha több kcalt szeretnél bevinni ez szuper. Bár én is keveslem ezt. Nem lehet maximálisan pontosan számolni ezeket.

2020. jún. 24. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Éhezteted magad, semmi értelme, egészségtelen.
2020. jún. 24. 23:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Van mikor egy-két nap én is enyit birok be vinni, de a többi napokon 1500 kcalt viszek be.
2020. aug. 8. 02:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!