Kalóriabàzis alkalmazás mennyire jó? Ti menyit esztek naponta ? Hány kg/cm vagytok ?
En is a receptjeim kaloriatartalmat szamolom vele:) 1300-1500 kozott szokott ingadozni a napi bevitelem, 173 cm vagyok es 60 kg.
20/L
165 cm 95 kg N
Én 1200-1500 kcalt tartok, plusz kb fél óra (6km) szobabiciklizés.
Szeretem. Esténként 5 perc alatt összeállítom miből mennyit egyek másnap, kiszámolom a receptjeimet és kész.
Annyira nem probélás mint egy csomóan mondják hogy "peersze majd fogom én méricskélni a kajám meg folyton pötyögni mit ettem" kb napi 10 +perc.
1700-1800 kcal a napi bevitelem a Lifetilt diétában. Ettől heti egy kilót fogyok, pedig a hetedik X közepén járok, az egyébként is lassú anyagcserémmel...
Kicseréltem a szobabiciklimet indukciósra, hátha megjön a kedvem újra a tekerésre, rám férne erősen...
U.i.: A mágnesfékes meg az indukciós ugyan olyan örvényáramú fékezéssel rendelkezik, csak az előbbinél állandómágnesek távolságát változtatják az általad forgatott tárcsához képest, míg az utóbbinál a mágneses hatást egy elektromágnes tekerccsel állítják elő, és ennek áramát, vagyis az elektromágnes erőt változtatják. Nyilván így könnyebben és drágábban lehet eladni...
Szomorú, hogy 100 másodpercig 100 watt teljesítménnyel tekerve a kijelzőn nem 100x100=10.000 Joule jelenik meg, hanem 40.000... A német gyártó rögtön megválaszolta, hogy azért a különbség, mert a 10.000 Joule a bevitt effektív fizikai munka, míg a számítógép által mutatott 40.000 Joule az "ergometrikus" munka. Ebből következik, hogy (szerintük) az ember nevű hőerőgép hatásfoka 10.000/40.000 = 25%. Szerintem meg 10 sincs, de ők az okosabbak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!