Ez így jó csalónapnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Csak egy hete kezdtem el diétázni, napi 1200kaloriat viszek be.(kicsit többet, viszont edzek minden nap)
Arra gondoltam, hogy az elején heti egy csalónapot tartanék, aztán ezt kétheti egyre korlátoznám. Persze ez nem azt jelenti, hogy ilyenkor bezabálnék, csupán több kalóriát vinnék be és olyan ételeket ennék, ami egy diétás napon nem épp a legkedvezőbb lenne. Gondolok itt tésztákra, kenyérre, krumplira.
Mit gondoltok erről? Ez így jó lehet fogyás szempontjából?
2020. máj. 10. 07:25
1/7 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet válaszolni.
Kor, nem, magasság, súly? Memmyi deficittel számolsz, mi és mennyi az edzés? Mrnnyi a cél?
3/7 anonim válasza:
Ha komolyan gondolod igenis mondj le bizonyos dolgokról! Ha pedig nem veszed komolyan nem lesz eredménye, majd ha lefogytál és sokat eszel, akkor tarthatsz 2 hetente egy cheatday-t de addig nem!
5/7 anonim válasza:
Lepontoztátok a #3-ast, pedig van ráció abban, amit írt. Szerintem sem jó az irány, ha már mindössze egy hét után "csalónapokon" töröd a fejed...
6/7 anonim válasza:
Köszönöm, hogy "megvédtél" és, hogy igazat adtál nekem 😊😌
7/7 anonim válasza:
#6: :) Ugyan, pontosan tudom, mire gondoltál. Én meg tapasztalatból beszélek, megvívtam/vívom a magam harcát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!