Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » 1 hónap fogyókúra után gyakran...

1 hónap fogyókúra után gyakran elcsábulok. Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés
Előtte semmi gondom nem volt az étrenddel
2020. márc. 30. 21:57
 1/2 anonim válasza:
58%
Végezz olyan intenzív testmozgást, hogy fizikailag lehetetlen legyen fedezni az energiaszükségletet. Többet nem tudsz enni, mint ami beléd fér, és ha deficit van, akkor fogysz, nem hízol. Energiamegmaradás törvénye!
2020. márc. 30. 21:59
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell 100%-ig tökéletes étrend ahhoz, hogy fogyhass/ egészséges lehess, elég 90- is. A lelki egészség is nagyon fontos àm, hogy ne vonj meg mindig mindent magadtól amit szeretsz. Havi egyszer simàn ehetsz valami olyat amit amúgy érdemes kerülni a mindennapokban. Ha folyton a tökéletes étrenden görcsölsz, emiatt szorongsz meg ilyenek, az is egy betegség ( orthorexia) - remélem jól írtam a nevét-.

Én a tudatosan beillesztett csalónapot ajànlom. Nekem bevàlt. ( Havi 1)

2020. ápr. 2. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!