Mit rontok el? Egyhavi "odafigyelés" után nincs eredmény, mit tehetnék?
Egy hónapja folytatok finomított cukor és fehér liszt mentes táplálkozást. Ez idő alatt összesen fél kg-t "fogytam".
A menü kb így néz ki: reggelire tojás teljes kiőrlésű szénhidrátcsökkentett kenyérrel, zöldséggel. Tízórai gyümölcs és olajos magvak. Ebédre főzelék/sütöben sült édeskrumpli/rizs, saláta, párolt zöldség.
Délután szintén gyümölcs és sajt, vagy natúr joghurtba kevert gyümölcs. Este általában az ebédből egy kisebb adag.
Igen, teszek öntetet a salira, de magam keverem és cukormentes. Édességéhség esetén eszek két kocka cukormentes csokit.
Húst nem fogyasztok évek óta, ez azért maradt ki.
Ülőmunkát végzek, heti 3x tornázok, plusz másfél óra séta a kutyával.
Összesen két alkalommal csaltam: egyszer fehér zsemle reggelire, és egy alkalommal becsúszott egy snickers :)
A kalóriabázis szerint napi kb 1400-1500 kalóriát viszek be.
Picit csalódott vagyok, mert azt érzem, hogy igyekszem, de nem látom eredményét.
És hát nem 70 kilóról fogynék 65-re, na.... :)
Már nem háromjegyű a szám, de ott álltam neki egy hónapja.
Köszi a válaszokat! :)
Nekem a napi étkezésem egy reggeli mondjuk 3 tojásból, aztán egy rendes ebéd körettel, plusz egy fehérjeturmix. Mindezt 6-7 órán belül fogyasztom el, utána már csak vizet iszom. Ez kb 1400 kalória körül van, mellette pedig heti 3x edzek és napi 8000~ lépést teszek meg.
Így nekem heti 1kg~ szokott lemenni, mondjuk én férfi vagyok. (Tehát napi 1000-1200 kalória mínuszban vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!