Normális, hogy egy hónapja diétázok, edzek, és semmi eredmény? Mit ronthatok el?
"leadom a 4-5 kiló feleslegemet...skinny fat vagyok. Hatalmas, hájas, püffedt has, vaskos, rezgős combok és fenék, úszógumis csípő."
Troll.
Breaking news! :D Mégiscsak van látható eredmény, csak én nem láttam magamon! Megvolt most a 4 hét utáni mérés, centizés, fotók.
Képzeljétek, a mínusz 3 kiló mellett mínusz 3-3 centi ment le a csípőmből, derekamból, és a combomból (csak ezt a három testrészemet mértem le 4 hete, mert ezek a problémásak). Es a fotókon szembetűnőbb a változás.
Tényleg arról lehet szó mit valaki írt, higy mivel magamat minden nap látom, a szemem hozzászokik és máshogy érzékeli a látványt, nem tűnik fel. De most nagyon boldog vagyok. Megéri csoki és péksüti nélkül sanyargatnom magam :D Persze néha eszek, és egy óriási csalónapot is tartottam az egy hónap alatt.
Jajj köszi mindenkinek mégegyszer!
Figyelj,egy hónap az egy semmi. Ezek lassú folyamatok,főleg ha valóban skinny fat vagy,azon változtatni elsősorban nem szálkásítással (hiszen már így is vékony vagy,csak sok hájjal és kevés izommal) lehet,hanem úgy,ha izmot pakolsz magadra. Az meg még lassabb ,mint lefogyni :D
Az adataid azért megírhatnád,vagy rakhatnál fel képet arc nélkül. Ha úgy van ahogy leírtad,akkor neked valószínűleg többet kéne enned,és izmot felszedni,akkor lesz látványos változás.Mert egyébként ha 30 kilóra fogysz is plöttyedt meg rezgős leszel kevés izommal.
Amúgy én jó pár éve 20 kilót fogytam,havi 2 kilójával . Csak ,hogy tudd teljesen tudom mit érzel :D De ki kell tartani és meg lesz az eredménye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!