November vége óta csak 2 kiló mínusz? Min változtassak?
1500kcal értéket állítottam be, kb. heti 2-3-szor edzem teljes testre. A többi napon egész nap dolgozom, max. reggel egy 10-15 perces karedzés vagy gerinctorna fél bele, plusz 40 perc gyalog a munkahelyem. A zsírt sajnos sokszor túlhaladom, viszont a fehérjét gyakran alig érem el. Ezeket próbáltam variálni, de valamin meg szokott csúszni. Jelenleg egyéni beállításokkal 80g/110g/100g zsír-ch-fehérje van. De most meg a szénhidrátot sikerült átlépni tegnap.
Ennyire számítana pl. egyetlen szelet kenyér, vagy a tasakos nescafé akkor is, ha a kalóriát nem lépem túl?
69,5kg-ról indultam, egy hete mértem 67.1-et, de pl. tegnap megint 67.5-öt. 158 centi vagyok, alma alkat. 3 hónap alatt azért reménykedtem 4-5 kiló mínuszban. A centik sem nagyon változnak.
1500kcalt írsz,
800g/110g/100g = 1660 kcal.
Ki tudja mi hiba van még abban az étrendben.
1 szenhidrát = 4 kacal
1 fehérje = 4 kcal
1zsír = 9 kcal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!