1200 kalóriából egy nap hogy lehet jóllakni? Miket egyek, hogy jóllakjak?
A Kalóriabázis kiszámolta, hogy fogyáshoz nekem napi 1200 kcal-t szükséges fogyasztanom, de ez nem valami sok.
Ne értsetek félre, nem arra a degeszre tömött jóllakottságra gondolok, de jelenleg állandóan éhesnek érzem magam, és alig várom a következő étkezést (napi 5 alkalommal eszek).
Mondjuk elkezdtem sportolni is (saját testsúlyos edzés), amit a Kalóriabázis valószínűleg nem tud.
Nincs lehetőségem és pénzem állandóan csirkét enni brokkolival meg hasonló, így inkább csökkentettek az adagokat.
Leírom a mai kajámat, ami kb. 1200 kcal, ha ez segít valamit.
Reggeli: 2db Korpovit keksz, 10 gramm mogyoró, 1 dl mandulatej (igazából ezek még a reggeli előtti "éhgyomorra" kávémhoz kellenek :D
2 szelett telj. kiőrl. puff. búzaszelet, 12 gr sajtkrém, 40 gr. sertés combsonka, 25 gr. light trappista, 60 gr. zöldalma
Tízórai: Nutriversum fehérjeshake
Ebéd: 3 dl sütőtökkrémleves, 140 gr. natúr csirke, 250 gr. párolt zöldség
Uzsonna: Ma kihagyom, mert az ebédet két részre bontottam.
Vacsora: 100 gr. zsírszegény túró, 100 gr. zsírszegény natúr joghurt, 2 db kiwi (édesítőszerrel, fahéjjal összekutyulva)
Ez kb. 1200 kcal, 5-ször eszem mindig, így sosem vagyok éhes. (Na jó, amíg az iszonyatos zabálások után hozzá nem szoktam, addig néha éreztem magam éhesnek, de azon gyorsan túl lehet lenni. Amint hozzászokik a szervezeted, hogy nem kapja meg az iszonyat mennyiségű szénhidrátot, máris flottul megy minden.
1200- ból? Kb sehogy. Ha mindig éhes vagy, rossz a tàpanyagbeviteled, ez az energia meg nagyon kevés.
A kalóriabàzis nem egy emberi test, csak egy szàmológép kvàzi. A szervezetünk nem így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!