Próbálta már valaki a Simply Red zsírégető/zsírbontó sprét?
Az a piros színű spré, amit fújhatsz a combodra, hasadra vagy ahol van a zsír..beledörzsölöd és felszívódik: az összetevői miatt helyileg csökkentheti a zsírt.
Ki akarom próbálni.
Valakinek van valami tapasztalata vele, aki már használt/kipróbálta?
Előre is köszi!
Xdddd te ezt komolyan elhiszed?
Az ilyeneken keresnek milliardokat az okos emberek mint te.
En is ki fogok valami ilyet talalni.
Kivancsisagbol mennyibe kerul 1 doboz?
20000 ft ? Azta mocskos mindenit.
Mennyit kereshet az aki ezt kitalalta.
Eloallitasi koltseg kb 200 ft. Ez 1000% os haszon.
Szerintem ne tedd.Ablakon kidobott pénz.
Igen egy ismerősöm próbálta,nem ért semmit.
Spray? :D Bocsánat, ezen most felnevettem. Szerencsétlen szüleim jutottak eszembe erről. Rendeltek valami kütyüt, amit a hasukra kellett erősíteni. A kütyü a bekapcsolása után elkezdett rezegni, így égetve a zsírt. Tudod mikor használták ezt a szüleim? Amikor feküdtek az ágyon és cigiztek, kávéztak és tömték magukba a kaját. Természetesen nem fogytak le. :)
Nekem kicsit több eszem volt náluk (csak kicsivel!), de én is csináltam hasonló hülyeséget: a temérdek "káros" étel mellett naponta megcsináltam 10 felülést és vártam a csodát. :D
Így 20on éves koromra megtanultam használni rendesen az internetet és megvilágosodtam, hogy a fogyáshoz türelem és egy jó étrend kell. A fogyás mellé pedig jó valami sportot űzni.
Amúgy jól tetted, hogy utána kérdeztél!! Minden ilyen nagyobb kiadást igénylő dolognak előbb nézz utána, nehogy a kukában végezze a pénzed.
Ne keseredj el.
Mozogni kell es kevesebbet enni.
Azt már csinálom :)
"beledörzsölöd és felszívódik"
Az ember kezébe is, nem? Szóval a végére eltűnnek azok is.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!