Xls medical tabletta vélemények?
A vezetést szerintem nem befolyásolja, szóval szedheted, de kérdezd meg az orvosod.
(Ha már közlekedés kategória)
Felesleges pènzkidobás. Vegyèl az árából inkább valami zöldsèget.
Iktasd ki a cukrot amennyire tudod, meg a fehèr lisztes dolgokat. Kezdetnek.. Èn nemrèg kezdtem egèszsègesebben ètkezni, mèg csak tanulom..De már most mintha kicserèltek volna. Ma már ha bemegyek egy boltba elcsodálkozom, hogy tudtam eddig ennyi szemetet megenni. Ès ha belegondolok lehet picit drágabb de hosszútávon sokkal kifizetődőbb. Ha gondolod szívesen segítek.
1 éve nem fogyasztok cukrot (pontosabban hozáadott cukrot), heti 3-szor sportolok 40-60 percet, valamint ha van lehetőség kisebb mozgásra barátokkal, akkor kapok az alkalmon. Lefogytam 10 kilót összesen, sokan mondták, hogy szép eredmény, de igazából nagyon csalódott voltam, mert kevesebbet eszem, és többet sportolok, mint a nálam 20 kilóval könnyebbek. 1 hónapja elkezdtem szedni (mellette természetesen mindent folytattam, amit eddig) és 5 kilótól megszabadultam. Eddig működik, de 1 hónap semmit sem árul el. Azért írom le ide, mert én is nehezen találtam véleményt, ami támogatná, és talán segítek ezzel.
(Xls medical strength-et használom, nem a simát, és nekem nem volt hasmenésem, de sok helyen írták, szóval valószínűleg van benne valami.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!