XLS Medical tabletta hatásos lehet diéta és rendszeres testmozgás mellett?
1 hónapja szedem, 180 db-nál tartok. 8kg fogyás. Többet vártam, de elégedett vagyok, mert éhség érzet nélkül fogytam. Nekem a fogyás és az új életmód elindításához kellett egy támaszpont. A következő dobozt már nem veszem meg. Sikerült beállnom napi 1500 kalória bevitelre és 2200 kalória égetésre mozgással. Naponta mérem magam, napi -20dkg.
Az én ellenségem az ízek, illatok. Ezeket kerülöm. (Jó, vagy intenzív ízek evés közben meghozzák az étvágyat, az illatok pedig evés előtt). Hangsúlyozom, ez rám vonatkozik, mások gondolom máshogy élik ezt meg. A tabletta segített elindulni ezen az úton, úgy gondolom nélküle a mai napig halogatnám az életmódváltást.
Elhagytam minden kedvenc ételem, főleg nyers zöldség és gyümölcs, sovány hús és sovány tejtermékeket fogyasztok (mindent meg lehet szokni, kb 1 hét, és kívánni fogod ezeket az ételeket is). Eleinte sétáltam, ma már esténként kocogok 10 percet. Esti lefekvés előtt 2 órával már nem étkezem, csak csapi vizet iszom.
Ezeket a szabályokat én hoztam magamnak, nem egyszerre, hanem fokozatosan. A tabletta akár placebó akár nem, segített az elindulásban és a kitartásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!