A Colonix kúrán tépelődöm. Próbáljak először 1 hónapot?
Húú első válaszoló nagyon elkeserítettél.Én azt hittem,ez valami nagyon hatékony készítmény.Én most rendeltem 1 havi adagot,ma vagy holnap fog megjönni.Annyi jót írtak róla,hogy gondoltam kipróbálom.Én nem vagyok kövér,de az alkatomhoz képest nagyon nagy a hasam,vagyis inkább gyomortájban.Állandóan fel vagyok puffadva,sokat fáj a gyomrom hányinger,szédülés,a közérzetem pocsék...stb..majdnem minden tünetem megvan amit ír.Már mindenféle orvosnál voltam,sehol semmi eredmény,reméltem ez segít.Mondjuk elsőre a 3 hónapos kúrát javasolják,de én anyagi szempontok miatt most csak 1-et rendeltem.Ha hatásosnak érzem akkor majd megrendelem a többit is.
Mennyire észrevehető a közérzeti javulás?
Minden jót,üdv
Látod, hogy különféle válaszok jöttek. Van, aki 1 hétnél tovább nem birta, de szerintem ez nagyon ritka. A te tüneteid alapján szerintem neked jó lesz, mert pont ilyen tüntekre ajánlja a Dr.Natura web oldala Colonixot.
Én is lelkesen folytatom a kúrát.
az eddigi válaszok inkább biztatóak, jövő héten kapok valakitől kedvező áron 2 hónapi adagot, mert 1 után abbahagyta.
Ártani biztos nem fog, úgyhogy várom hogy megkapjam:)
Nekem is főleg a puffadás a bajom, a reggeli kávé után már felfúvódik a gyomrom...
A többi hatás is kell/ene, a tisztítás, vitalitás. A fogyásban magától nem reménykedem, de kicsit rásegítek majd,aztán meglátom mi lesz.
Ha van még tapasztalat, kérem, írjatok.
köszönöm
Diétázni kell, én azzal fogytam le, nem a Colonixtől. A Colonix csak az élősködőket, méreganyagokat, évtizedeken keresztül lerakódott szennyeződés-rétegeket távolítja el, valamint azokat a tüneteket szünteti meg, amik ezekből fakadnak.
Nekem például cukorallergiám volt, tele volt a fejem viszkető kiütésekkel, állandóan puffadtam stb. stb. És a Colonix ezeket mind megszüntette. Igaz, három hónapig csináltam, és természetesen mint minden méregtelenítő kúrának, vannak mellékhatásai, amik a kúra után elmúlnak, de nekem rengeteget segített.
Azt javaslom, ne ettől akarj fogyni, mert ennek alapvetően nem ez a küldetése, hanem a méregtelenítés, élősködők kiirtása, lerakódott szennyeződések kitakarítása. Egészséges és karcsú a megfelelő étrendtől és tápanyagoktól leszel, ne keverd a kettőt össze. Csodaszerek nincsenek, hanem tudatos életmódváltás van, ami segíthet.
Nem vagyok orvos, de úgy tudom, hogy azokat a galacsinokat csak a guargumi okozza, ezért olyan elrettentő és jó marketing fogás és szerintem a fő összetevő az útifű magja olcsóbban beszerezhető, érdemes utána nézni, bár ha növényi rostokról van szó, rengeteg minden tartalmaz ilyet, itt vannak pl a gyümölcsök, zöldségek és az egyik új kedvencem a savanyúság, meg még sok étel.
Remélem írásom hasznos, és korrekt volt, hibáimat, észrevételeiteket feltétlenül várom.
Üdvözlettel egy új blogoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!