Keserűsó tisztítókúra?
Figyelt kérdés
Elszeretném kezdeni a napokban a keserűsós tisztítókúrát, már minden megvan hozzá kivéve a grapefruit, ugyanis ahol en lakom (kicsike falu) egyik boltban sem árúlnak, Es olvastam az egyik oldalon hogy lehet helyettesíteni citrommal vagy naranaccsal és nemtudom hogy ezekkel jó lenne e2018. aug. 24. 16:09
1/10 anonim válasza:
Én a helyedben kihagynam ezt a keserűsó kúrát. Egy alkalomtol is meg másnap is fostam vizet.
2/10 anonim válasza:
Ugye tudod, hogy ez a "tisztítókúra" életveszélyes lehet???? Elég sokan kötöttek ki az intenzív osztályon emiatt!
3/10 anonim válasza:
Mit akarsz tőlem, hogy már az 50.olyan kérdést irod ki amit tőlem már láttál írásban?
Egyébként grapefruitot minden nagyobb élelmiszeráruházban megkapsz most bármelyik megyeszékhelyen. De igazából most fog elindulni a dömpingje, beszállításai Görögországból úgy kb. 1,5 hónap múlva.
Szóval?
4/10 anonim válasza:
3+ És nem keserűsó tisztító kúra, csak reggelente kell 1 pohár langyos vízhez 1 kk sót feloldva meginni.
5/10 A kérdező kommentje:
Orvos ajánlására kezdem majd el, és eddig nem 1 ismerősöm csinalta meg és semmi bajuk :) harmadik válaszoló nemtudom kinek irtad ezt, hogy már 50 ugyan olyan kérdést ír ki, de gondolom nem rám tekintve , hogy eddig 3 kérdést írtam ki és azt sem tudom ki vagy
2018. aug. 24. 18:30
6/10 A kérdező kommentje:
És tisztában vagyok vele,hogy nagyobb élelmiszerboltokban árulnak, de mivel fél óra buszozásra van hozzám legkozelebb az első Tesco, ezert 1 db grapefruitért nem szeretnék beutazni, szóval a kérdésem mèg most is az lenne hogy lehet e helyettesíteni citrommal vagy naranccsal?
2018. aug. 24. 18:32
7/10 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva: lehet. Bővebben privátban.
8/10 anonim válasza:
Lehet citrommal vagy naranccsal.
9/10 anonim válasza:
Orvos garantáltan nem ajánl keserűsós "tisztítókúrát", mert nincs olyan betegség, aminek ez a gyógyszere, legfeljebb a székrekedés. Mit akarsz megtisztítani, koszos vagy?
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a két darab értelmes választ:)
2018. aug. 24. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!