Szerintetek a mozgás tényleg csökkenti az adipex hatását?
Ez akkor is tök vicces :D
1 - pénzt ölsz fogyasztószerekbe
2 - az egyszerű mozgásba is. Talán nem lenne egyszerűbb lemenni futni bringázni, vagy úszni :D ??
(még hogy rossz az életszínvonal)
3 - minden gyógyszerre, fogyasztószerre és egyéb méregre rá van írva pontosan, hogy és mikor kell használni. Ha olvasni tudsz nyert ügyed van :D
Szia.Ne is foglalkozz azokkal akiknek az első véleménye az,hogy te lusta vagy és ezért szedsz esetleg valamit ami könnyebben segít leadni azt a plusz pár kilót.
Én is szedem az Adipexet. Nekem az a tapasztalatom ezzel kapcsolatban,hogy ha edzek mellette akkor sokkal tovább meg jobban bírom a terhelést! :D ami ugyebár nem is rossz. De szerintem a mozgás tényleg csökkenti a hatását,olyan téren hogyha befejeztem az edzést már nincsen akkora szájszárasságom (ami elvileg az egyik mellékhatása) meg a többi...
Ami valójában engem nem zavar még jó is,hiszen leedzettem a napi adagom :) utána nem is kell érezni ezeket..
Viszont az álmatlanság (másik mellékhatás) az bizony nem múlik el :P Szóval én nem is szedem naponta..,de így is hatásos :)
Sok sikert a fogyáshoz!
az nincs betiltva?
amúgy meg te tudod mit ér az egészséged!!!
Nem csökkenti. Illetve szer nélkül is kell lenni regenerálódási fázisnak! Néha pont egy kis cukros palacsintától indul meg a fogyás, mert a szervezet nem izmokból kezdi el kiszedni a glükózt, szénhidráthiány miatt! 3-nap után kezd a koplalástól az izom sorvadni. Minél több az izmod, annál többet ehetsz büntetlenül. Most néhány köcsög kiforgatja majd a szavaimat, hogy a palacsinta fogyaszt! Nehezebben megy le az állandó intenzív edzéstől! Amikor valaki fut, akkor is úgy érdemes, hogy hol gyorsan, hol lasssann...Paradox, de így van! Ez nem lustaság, a jó kur.a anyátok!
Bocsánat, de ideges vagyok, amikor olyan ír, akinek nincs saját tapasztalata! Meg a dietetikusoktól is, minden második tehén!
Egyszer a lugosítás a menő, máskor ellenkezője, együnk savasat, citromot!
Én azt mondom, mértékkel és hallgassun arra a hangra, ami mondja mikor mit kell enni. De ne arra a hangra, ami csak jutalmazásból akar enni jégkrémet!
Ezt sem fogjátok érteni!
Én egy megnemértett ember vagyok! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!