Valaki fogyott már az almaecettől az almaecet kapszulától?

Rendszeresen iszok almalecetet, érezhetően jót tesz a térdemnek. Nagyon egészséges, sok mindenre jó. Fogyásra is! Itt jön a de: De azt már nagyanyáink is tudták, hogy ha minden reggel iszod, fél év alatt egy hüvelykujjnyit vehetsz be a kötényedből. Magyarul változatlan érkezés mellett kb. 3-5 kiló fogyás 6 hónap alatt, 0,5 kg/hó a reális, várható fogyás. (Gyógynövényes ismereteim alapjàn.) Ez a mai rohanó világunkban nem az a tempó, amire a többség vágyik.
Nekem a nagyi másik módszere vált be: nem vacsorázok. Ez az este 6 után nem eszek. Így ugye értelemszerűen kevesebb a bevitt kalória, amitől kb. 5 kg megy le egy hónap alatt. Viszont eszek mindent, így nincs lemondás, és nem lesz unalmas, hogy mindig ugyanazt eszem, és szàmolgatok.

Önmagában semmit nem ér, vagyis attól hogy almaecetet iszol, de mellette zabálsz, nem fogsz lefogyni.
Én rendszeresen iszom hígítva, almafröccsnek, de csak azért, mert jobban oltja a szomjam, illetve jót tesz az emésztésemnek. A fogzománcról annyit, hogy így hígítva szerintem a fogzománc roncsoló hatása felér a cukor nélküli teáéval, tehát kb. semmit nem vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!