Ha alufóliát tekerek a hasamra az zsíréhető hatást keltene?
Figyelt kérdés
2018. aug. 5. 00:03
2/12 anonim válasza:
Mitől keltene? Ezt hol hallottad?
3/12 anonim válasza:
Hát persze. Anyád is így süti a húst,aztán milyen szépen kisül a husi zsírja. Tekerd csak körbe magad alufóliával,aztán uzsgyi be a sütőbe...
4/12 anonim válasza:
NEM! Majd ha lefutsz 5 kilómétert, na az zsírégető!
5/12 anonim válasza:
Jesszus... akkor sztd nem öltözne mindenki robotnak?:DD
Folpackra gondolsz? Elvileg az, ha bekened magad vmi csípőspaprikás krémmel (speciális) bekened magad, és úgy tekered körbe, segít kicsit, de csak ha rámozogsz valamit, magától ne várj csodát.
6/12 anonim válasza:
Én szoktam úgy elmenni sportolni,kerékpàrozni,hogy betekerem a hasam frissentartò fòliàval. A sport végén,amikor leszedem magamròl,ömlik ki a vìz,meg csurgatni lehet belõle a nedvességet. Nekem bevàlt. Egyébként ugyanezen az elven,gyògyàszati boltokban lehet kapni tépõzàras gumiövet,ami ugyanezt a célt szolgàlja.
7/12 anonim válasza:
Attól még hogy jobban izzadsz, mert bebugyolálod magad fóliába nem lesz kevesebb zsír a hasadon.
8/12 anonim válasza:
6-os vagyok :) Csak jòt röhögök ezen,hogy lepontoztatok ,de akkor is ez a mòdszer nagyban hozzàsegìtett,hogy 15 kg-ot leadtam ;) Kipròbàltam fòlia nélkül is,akkor a fogyàs sokkal lassabb volt.
Bip bip ...kedves robottàrsaim bip bip :D
9/12 anonim válasza:
Esetleg akkor leírnád kedves bip bup hogy ha több vizet veszít a szervezeted az miért jár zsírégető hatással? Mert amiket eddig olvastam tudományos cikkek eléggé egybehangzóan azt állítják, hogy hiába mutat a mérleg kevesebbet csak vizet vesztesz ezzel, zsírt nem. A mérleg kevesebbet mutat de a háj ugyanúgy ott marad, úgyhogy sok értelme nincs ezért fóliázni.
10/12 anonim válasza:
Egy szóval nem írtam,hogy zsírégetõ hatàssal jàrna.TESTSÙLYCSÖKKENÉSSEL viszont jàr.Kis segítség gyanànt írtam azoknak ,akik nehezen adnak le...és gyorsan jobban akarnak kinézni,hisz itt a strandszezon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!