Melyik a leghatásosabb fogyasztószer ami tényleg működik?
Kb 8-10kg felesleg van rajtam de ettől nem tudok sehogy megszabadulni. A zoldtea kivonatot meg zoldkavet mar probaltam. Gondolkoztam ezen a turrbó diétán és a másik amiről most olvastam és egész elérhető az ára most az a purple mangosteen. Adjatok tanácsot szeretnék tetszeni magamnak.
Nem kifogás csak adat, hogy servem van és napi 9-10 órát melózok utazással együtt 11-12 óra. Az édességeket már elhatároztam, hogy visszaveszem, viszont hizlalo dolgokat ezeken kivul nem eszem. Az etkezeseim javareszt a hus, tejtermékek, gyümölcsök, hüvelyesek és tojas teszi ki. Igazából ezeken kívül ritkán eszek mast. A segítséget előre köszönöm :)
Csodaszer nincs, ami pedig pici segítséget ad (de akkor is az étkezésen múlik a dolog), az sem mindenkinek ugyanaz.
Nincs hizlaló és nem hizlaló étel, a kalóriatöbblet hizlal, akármiből viszed be. Bizonyos ételekkel nehezebb és másokkal könnyebb, de ez nagy részben egyéni. Ha túl sokat eszel (ennek kell lennie, ha nem fogysz, kivéve, ha belassult az anyagcseréd), akkor hiába szedsz bármit, az étkezés a döntő...
Szia,
En 2eve L-carnitinnel fogytam egy honap alatt 10kilot. Egeszsegesen ettem, bar en nem szoktam reggelizni, persze ez nem jo, tudom. Viszont delben ettem szenhidratot, husit, delutan gyumolcsot, este pedig valami fini salit, pl tonhalsalatat. Mellette pedig minden nap 2-3 ora kutyasetaltatas.
Mindenkinek mas valik be, nekem igy sikerult.
Az L-carnitin nagyon jo, erdemes kiprobalni. Reggel kave utan megiszol egy pezsgotabit belole vagy kapszulaban beveszed es mesz dolgozni. Mozgas hatasara elkezdi bontani a zsirt.
Amit meg ajanlanek ebed utanra, az a Peak L-carnitines feherjeje. Nagyon finom, jol telit es nem hagyja, hogy izmot bonts zsir helyett. :)
Utolso vagyok ujra,
Azt kifelejtettem hogy hasznald a Yazio alkalmazast, nem kell megszallottan, de azert ott pontosan ki tudod szamolni, hogy mi fer bele es mi nem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!