Melyik a leghatásosabb fogyasztószer? 10 kilótól szeretnék megszabadulni
70% diéta, 30% edzés. Tiltólistára a kenyeret, tésztát, édességeket, zsíros húsokat, plusz a kalóriabevitelt is folyamatosan csökkenteni kell. Mellé heti 3x45 perc mozgás (kocogás, futás, bicikli, ugrálókötél, fitnessz... stb).
Egyébként poiu-nak igaza van, 10 kiló ledobása megköveteli az életmódváltást.
A Regenor... ez nem konkrétan fogyasztó szer de "mellékhatásként" lefogysz tőle :)
Ismerősöm anyuja 7-8 kg fogyott le :)
itt egy cikk róla ha érdekel olvasd el (a cikkben nem ismerősöm anyuja van)
adipex,reductil,egy kis kokain és mellé egy kis túúúrrbóóó (máshogy nem engedi leírni) diétás lötty és lájt mekis kóla <- ez a tuti recept :)
elárulom neked,hogy nincs olyan ami ér is valamit!
egy rakás kidobott pénz. egy nagyon jó recept van a fogyásra,mégpedig ez:kevés szénhidrát,mozgás és kitartás!
És most jön majd,hogy én mindent megtettem,de nem fogytam a mozgással....stb
Hát elárulom nektek,hogy ezek a kifogások! Azt sokkal egyszerűbb keresni,mint elmenni uszodába vagy futni a pályára. Ha mozogtál és nem fogytál,akkor ott vagy az evéssel volt gond,vagy nem voltál kitartó és türelmes!
Szép Estét!
Én 9-10 kg-ot fogytam 1, 1,5 hónap alatt, úgy, hogy abbahagytam a tömény édességevészetet...! Csak ennyit csináltam..! :D Persze csináltam napi 30 felülést hozzá...! Utána elkezdtem pl: pudingokat enni, ami nem annyira hizlal, majd most már szinte, szinte mindent eszek csak nem sokat, és vigyázok a napi kalóriaszámra..!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!