Pet22 kérdése:
Tudnátok nekem ajajánlan jó minőségű fehérjét fogyózáshoz? Persze sport és diéta mellett. Csak nem igen tudom melyiket érdemes megvenni? Aminek nem a nevét fizetem meg, hanem valoban a termék minőségét.
Figyelt kérdés
2017. nov. 24. 10:26
1/11 A kérdező kommentje:
Ajánlani
2017. nov. 24. 10:28
2/11 anonim válasza:
csirkemell, csirke- vagy pulykamellsonka, tehéntúró, tehéntej, tojásfehérje.
3/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
Nekem ez a kedvencem. Ebböl is a vaníliás. Szinte ugyanaz, mint amit az elözö ajánlott. Néhány havonta akciózzák, Hármat adnak kettö áráért. Érdemes akkor többet venni.
5/11 anonim válasza:
Achilles, a felvágottak és a tej, nem megfelelö fehérjeforrások. A túró rendben, kérdés, belefér-e a diétába a tejcukor tartalma miatt.
ezeken kívül egyébként a tonhal még jó, alacsonyabb árfekvésben. Ha a lóvé nem annyira számít, akkor lazac a tuti választás. De sport után jobb a fehérjeturmix.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.fehérjeturmixra gondoltam.csirkét eszem meg zsírszegény túrót más tejterméket nem.én is a biotech fehérjéit nézegettem.csak olyan sok van.:)
2017. nov. 24. 19:26
7/11 anonim válasza:
A fehérjeital igazából egy kényelmi dolog,nem pedig alap vagy létszükséglet a diétához.
De ha ragaszkodsz hozzá akkor tejalapú semmiképp ne legyen.
Ilyen a scitec egg pro tojásprotein.
8/11 anonim válasza:
Fehérjepor arra van, hogyha nem tudsz valamiért elegendő fehérjét bevinni a nap folyamán, ill. extrém mennyiségben van rá szükséged, mert testépítő vagy. Sima fogyózáshoz nem szükséges, mert nyilván nem olyan magas az igényed, hogy kajával ne tudd bevinni.
9/11 anonim válasza:
En ajajänlanam neked a Whey proteint, egyebkent nagyobb a hangsuly a Sport/dietan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!