Most kezdtem szedni az Adipexet! Mi a véleményetek róla?
Ha ez a sárga kapszula, akkor az egyik ismerősöm is szedte. Fogyott is kb 10-15kg-ot, majd később úgy visszahízott, mint egy tehén. Azt mondta, nagyon rosszul volt, hányingere volt, nem tudott aludni. Nekem is adott belőle, a táskámban van vagy fél éve, de nem merem beszedni. Pedig állítólag drága volt. Így a sok munka mellett az evésszeretettel én is malac vagyok. :)
Én nem ítéllek el, mert ehhez folyamodnál, de inkább javasolnám a 90napos étrendet és vedd meg a darabolt salit, igyál rengeteg ásványvizet! Így még teszel is az egészségedért! Én is ezt fogom tenni! És nem kell szigorúan betartani az adagokat!
Egyébként biztosra veszem, hogy mindenki azt állítja, hogy szép vagy, csak TE hiszed azt, hogy kövér vagy! :)
Sok sikert! Neee vedd be! :)
Én csak azt nem értem,hogyha te ilyen baromi elfoglalt ember vagy,akkor mikor volt időd felzabálni magadat dagadtra?
tablettákat szedtél,attól híztál meg? gondolom nem,igy hát nem is attól fogsz lefogyni.
A kifogásaiddal meg magadnak hazudsz,itt baromira nem érdekel senkit hogy te hájkupacként éled e le az életedet,úgy hogy közben tömöd magadba a drogot
"A legtöbb "fogyasztó" tabletta (Gracidin, Preludin, Desopimon, Adipex stb.) efedrin-amfetamin származék volt, melyeknek azonban két komoly mellékhatásuk van. Izgatják a központi idegrendszert (sokan, akik ezt használták, idegosztályi kezelésre kerültek), és az esetek egy részében a drogokhoz hasonló hozzászokást, függőséget okoztak."
hazipatika.com
végzős orvostanhallgató
Inkább valami kevésbé drasztikus megoldást kellene keresned.Én biztos hogy semmi ilyen baromságot nem szednék be.
Én 6 hét alatt fogytam le 8 kg-ot úgy hogy semmit nem mozogtam.
Reggelire ettem egy natúr joghurtot,ebédre pedig ugyan azt amit addig is csak a húshoz inkább savanyúságot vagy salátát ettem nem pedig olajos sült krumplit.
Az ebéd legkésőbb 3-kor volt.Ezután már csak kizárólag zöldséget és gyümölcsöt ettem
Tudom valaki a gyümölcsöt sem tartja jó ötletnek a cukor miatt.Májusban kezdtem el így volt miből válogatni.Málna,eper,alma,dinnye és mindig más-más.Esetleg 1-2 szelet sovány sonka vagy 10 dkg csirkemell egy kis zöldséggel vagy egy joghurt.
Soha nem hittem volna hogy le fogok fogyni.Azóta vissza is szedtem de ma ismét belevágok hátha megint sikerül 53kg lennem.
Remélem neked is sikerül és majd rájössz csodabogyók nélkül is lehet fogyni.
Az előző vagyok!
A legfontosabbat elfelejtettem.Napi 3 liter ásványvizet mindig megittam.
Az pedig nagyon furcsa hogy az első hét után már nem voltam éhes.Megszoktam a mennyiséget és sokkal jobban éreztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!