Most kezdtem szedni az Adipexet! Mi a véleményetek róla?
Akkor szedd tovább.Egyéb kérdés?
első válaszoló voltam
Megéri ám dolgozni.
Drága a temetés.....
Egyébként sok bajod nem lesz tőle, mivel nem eredeti Adipexet szedsz. Mondom 99% hamis.
Nem, én nem szedtem soha, miért szedném.
Árulom
:-)
De nyugi, nem ártok vele senkinek, mert BIZTOSRA TUDOM, hogy hamis. Viszont a sok hülye megveszi, nekem meg kell a pénz, hogy tudjak edzeni, vitaminokat és táplálékkiegészítőket venni, hogy egészséges maradjak és jól nézzek ki.
(mert én nem vagyok lusta megdogozni érte)
Te meg szedd csak a szarodat, úgysem lesz jobb....mert a probléma a hozzáállással van, nem az Adipex- el.
Nekem csak 1 munkahelyem van (edző vagyok egy fitness teremben) és szabadidőmben szoktam benézni ide (munkaidőben).
De nem is magamat hoztam példának, a klienseim kivétel nélkül dolgoznak, tanulnak, van magánéletük, családjuk, és e mellett járnak edzésre. Ha nem dolgozna, nem tudná kifizetni a havi ~40ezres költséget, amit az edzés jelent.
Ez a kifogás-keresés pedig általában az elhízott, lusta nőkre jellemző. (hiszen azért elhízott, mert lusta)
Csak én ezt a sok szar kifogást egyszerűen nem hiszem el.....
:-)
Csak hogy az emberek többsége kb 9-től 17:00ig dolgozik!Áldanám az eget ha nekem is annyit kellene... Egy régebbi hozzászólásomban leírtam hogy mennyit dolgozok. És keress egy szabad időpontot mikor eltudnék én menni bárhova is tornázni. Pár perces szüneteim nekem is vannak mikor pl elkésnek. De abban a pár percben nem lehet tornázni,felesleges.Ráadásul egy szalonban dolgozok...kicsit hülyének néznének.
A másik meg az hogy errefelé nincs semmi mozgásra alkalmas lehetőség!Van egy konditerem ahova csak pasik járnak,oda biztos be nem megyek,nem izmot akarok építeni. Régebben futottam de abbahagytam mert sokan csak bámultak és nevettek,pedig akkor még csak egyszál bél voltam. Ez a kisváros átka!!!
Erre mit mondjak?
Az első felére csak ennyi jut eszembe:
mindenki a saját életének a kovácsa.
A második fele a kommentednek egyszerű kifogás.
Én sok edzőteremben megfordultam már, külföldön és vidéken is. Senki sem azért jár oda, mert a másikat akarja lenézni.
Azért járunk edzőterembe, mert valamilyen célunk van, amit el akarunk érni és ehhez szükség van edzőteremre.
Mondjuk, ha valóban ilyen sokat dolgozol, már biztos sok pénzed van, vehetsz magadnak otthonra edzőtermet.
Aki meg kevesebbet dolgozik az majd eljár továbbra is.
Hátha több értelme van ott lenni, mint otthon bámulni a szaros tévét ,amit 2 havi fizetésedből vettél, részletre.
(nem pont rád gondolok, csak ez a típikus)
Én szedtem az adit. És valószínűleg eredeti volt. Unokahúgommal egyszerre kezdtük szedni. Egyforma "tüneteket" produkáltunk. Étvágy semmi, szomjúság, folyamatos pörgés, szívdobogás, de ami a legrosszabb: iszonyatos hangulatingadozás. Sírógörcs, olyan fokú ingerültség, hogy ha bármit szóltak hozzám, vagy akkor is ha nem, ugrottam, hisztiztem, úgy viselkedtem, mint egy őrült hisztérika, pszichiátriai beteg. 2 hét alatt 1-2 kilót fogytunk... Nem érte meg. A környezetemben mindenkit megbántottam. Volt aki azóta se bocsátott meg... Szóval mi főleg a pszichikai/lelki tünetek miatt dobtuk ki (illetve unokahúgomnak a barátja húzta le a wc-én mert már a 7 éves kapcsolatuk ment majdnem rá).
És az a 1-2 kg fogyás nem ért ennyit.
Nekem azóta a fehérje diéta vált be. De az nagyon és látványosan.
Unokatesóm viszont ragaszkodik a tablettás fogyáshoz. Neki a nagy dózisú l-karnitin (napi 1000 mg) és a Scitec Nutrition-tól a ReForm vált be. Azt mondja, hogy nincs étvágya, jó értelemben pörög, de ne nincs mellékhatása.
Ha te is ragaszkodsz a tablettákhoz, azt ajánlom nézz szét ezen az oldalon:
Nekem is hasznos volt!!
Aha, egy gond van:
Az L-karnitin (amiből 1000mg. semmi) csak egy aminosav, ami a zsírsavakat szállítja a vérben. Ez egy transzport rendszer. Ha nem sportol valaki, akkor a zsírsejtek nem fognak szabad zsírsavakat a keringésbe bocsájtani, mivel semmi sem ösztönzi őket erre. Ha pedig nincs a vérben szabad zsírsav, nincs mi elégjen, így a karnitin hatása pont nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!