Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Valami hatásos zsírégető "bogyó"?

Valami hatásos zsírégető "bogyó"?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Fogyni szeretnék! Egészségesen eszem, nem eszek cukrot, csak vizet iszom stb... sportolásra nem nagyon van időm mert sokat tanulok ( nem azért mert lusta vagyok!) Valami hatásos zsírégető tablettát tudnátok ajánlani? Ami mellesleg nem is annyira drága. Kinek mi vált be? Válaszaitokat előre is köszönöm!
2010. máj. 26. 21:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Utolsónak:

Össze- vissza beszélsz, nem veszed észre ?!

:-)

Kérdezőnek:

Jó, akkor a válaszom:

Nincs!

2010. máj. 28. 11:35
 12/19 anonim ***** válasza:
51%
én is vizsgaidőszakban vagyok, rengeteget kell tanulnom, úgyhogy időm nekem sincs sok. Viszont amit te csinálsz az kifogás. Tanulni nem lehet egész nap, kell szüneteket tartani, különben leblokkol az agyad. A szünetekben tornázni szoktam, az felfrissít. Azt ne mondd nekem, hogy nincs időd mozogni. Olyan nincs :) Te csak erőfeszítés nélkül akarsz lefogyni, ami szánalmas.
2010. máj. 28. 11:49
 13/19 anonim ***** válasza:
61%

szia, én vagyok, aki a termékeket is ajánlotta...

szerintem nem vagy szánalmas, teljesen átérzem a helyzetedet. én is vizsgázom gőzerővel, és tudom milyen rossz csak ülni, kókadozni, legrosszabb esetben még be is zabálni valami nagyon hízlalót.

ha javasolhatok... döntsd el, márpedig Te le fogsz fogyni. Tűzz ki egy nem túl elérhetetlen célt, és tartsd magad. Pl. hogy beleférsz a régebbi nacidba!

Pörgesd fel magad, kávé+tej, édesítő... vagy cukormentes energiaital.

Az étkezésre meg a legjobb tippem:

akkor egyél, ha tényleg éhes vagy. megfontoltan, kevesebbet, tudatosan. És persze nyugodtan szedheted az említett táp.kiegeket, vagy hasonló alternatívákat, csak mindig bevizsgált legyen.

amint érzed, hogy fogysz, átáll az anyagcseréd és sokkal energikusabb, vidámabb leszel...

hidd el, én 85-ről fogytam így 70-re.

utáltam mozogni, most meg imádok mindent ami fizikailag is lefáraszt!

Hajrá, én drukkolok!

23L

2010. máj. 28. 13:51
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat a 18:47-nek és a 13:51-nek! :)
2010. máj. 29. 16:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Lehet lenne idő "szünetekben mozogni 5percet. Na de az nemér egy nagy lóf*szt sem. Mivel mindenhonnan az folyik hogy legalább minimum 40percet mozogni kell egyszerre.Annyi ideje meg nem sokmindenkinek van ha ehez hozzáadom a "felkészüléshez" szükséges időt(mert senkisem teleportálja át magát egy edzőterembe). Arról meg ne is beszéljünk hogy a kissebb városokba nincsenek konditermek,luxustornákról már ne is beszéljek(jóga,kangoo).Ha csak elindulsz simán futni az emberek kinevetnek...
2010. jún. 1. 20:23
 16/19 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy az adipex retard nagyon jó én fél éve szedtem és 15kg-ot fogytam. Viszont sokmindenki nagyon ellene van de nekem nem lett tőle semmi bajom. Nézz utánna és döntsd el hogy megpróbálod-e vagy sem.
2010. jún. 1. 20:26
 17/19 A kérdező kommentje:
Egyetértek! Faluban élek, itt nincsen edzőterem! Volt már olyan, hogy elmentem volna futni, de az ajtón nemléptem inkább ki mert ugye itt mindenki ismer mindenkit és akkor kinevetnek meg kipletykálják az embert..stb... az ilyen nem kellemes érzés. Még ha városban laknék, szivesebben elmennék futni egy napszemüveggel:) Köszönöm a válaszokat!:)
2010. jún. 3. 20:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Akkor döntsd el,hogy hájas maradsz vagy kimész futni. Ilyen egyszerű:)
2010. jún. 11. 00:51
 19/19 anonim ***** válasza:
igenis VANNAK HATÁSOS ZSÍRÉGETŐK amik szinte semmi sport nélkül kvára lefogyasztanak.edzö egy barátom...DE ezek a szeret vesét szivet mind tökreteszik ha gyenge a szived ha meg duci vagy elég valoszinü akkor az erös zsirégetökbe bele is lehet halni vagy maradandó szervi károsodás...többsége betiltott de mint mindent ezeket is be lehet szerezni.gyorsan fogysz agressziv leszel és nagy valószínüséggel tönkremennek a szerveid ezért én a legutolsók között ajánlom.ha már mindent kiprobáltál és CSINÁLTAD napi 2 óra mozgás sok gyümölcs zöldség fehérhus.ha ez meg semmi sem hat akor szerezz be ilyet csak..
2011. júl. 23. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!