Valami hatásos zsírégető "bogyó"?
Annyira idegesít, amikor valaki tablettákkal és gyógyszerekkel akar lefogyni.
Ha ilyen könnyű lenne, akkor mindenki bekapna egy tablettát és lefogynak. Szerinted heppből sportolnak az emberek?
Ha le akarsz fogyni, akkor sportolj, mozogj. Olyan nincs, hogy nincs idő futni egy kört a ház körül.
scitec: perfect fatloss, adipokill. ezek a legújabbak.
universal: animal cuts. durva, drága, szálkásít.
Azt tudnod kell,hogy ezek termogenikus zsírégetők. Tehát a táplálékkal bevitt zsírt égetik el, mellette pedig felpörgetnek. Olyan zsírégető nem létezik, ami bejut a szervezetedbe, odamegy a kis zsírsejtedhez mondjuk a hasadon, és azt mondja neki, húzz innen :)
ha lenne ilyen, nem léteznének kövér emberek.
Ha már kiadsz ennyi pénzt (5000-20000 Ft), akkor már muszáj mozognod is, és diétázni, mert anélkül nem ér az egész semmit.
Jajj hagyjátok már! 10szer elmondjátok szerencsétlennek ugyanazt! Lusta, mozogj, fogyj le! Ez ennyire nem egyszerű. Ha nem tudtok értelmes hozzászólást írni, akkor ne írjatok!
Igenis, ha szeretne szedni vmit, ami "rásegít" a fogyásra, akkor hajrá!
Mellesleg a fogyókúra sikere ilyen arányban múlik: 70% étkezés 30% sport és a genetikát nem vettem bele.
"70% étkezés 30% sport "
Jó, ez talán igaz.....és?
A sport nem kihagyható!
Ha 30% -a hiányzik a kocsidnak, akkor fog menni?
Hiába töltesz bele nitrót, (fogyitabi) el sem fog indulni.
Igen-igen! Az én barátnőm is 30 kilót fogyott. Azóta bomba nő, és nem mozgott mellette, mert ki akarna izmot növeszteni a hája fölé? Szépen lefogyott és azóta formálja magát. Mostmár izmos is.
("aki a 70-30%ot mondta" vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!