Valaki szedett már EcoSlim-et? Ha igen milyen? Vagy valami fogyókúrás bogyót vagy cseppet ami bevált, és nem kamu?
Én próbáltam, egyszerűen zseniális!
Bámulatos a hatása. Kétszer annyit eszem, mint korábban, többnyire édességet. Emellett irodában ülőmunkát végzek, otthon is leginkább csak TV-zem, szóval nem sokat mozgok. Ennek ellenére, amióta szedem az EcoSlinet, 20 kg-tól szabadultam meg. Mindezt 6 hét alatt! Mintha izmosabb is lennék, elképesztő! Bár lehet, hogy a fogyiöv is besegített, amit TV-zés közben szoktam használni, szerintem a kettőt együtt érdemes.
Az a baj hogy én nagyon tésztás vagyok, kenyeret nem szeretem inkább zsömle de azis max 1 db naponta... szinte bármit főzök tészta mindig van a hűtőmbe :(
Köszönöm a választ mert mindenki eddig aztmondta, hogy kamu, és bíztam benne, hogy valaki aztmondja, hogy tényleg bevált...
nagyon naív vagy kérdező.
Amit az első leírt az ellentmond minden fiziológiai törvénynek.
3 lehetőség van.
Vagy kamuzik,vagy sz*pat téged, vagy egy biológiai csoda.
Válaszd ki a neked legszimpatikusabbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!