Hány kg-t lehet fogyni a Sibutramine tablettától 5nap alatt, egészséges étkezéssel és mozgással?
Semennyit! Még mindig van olyan hülye aki bedől ezeknek?
Ne zabálj és lefogysz!
Bocsi de ha le akarsz fogyni akkor sportolj naponta, egyél választékosan 3x étkezéssel normál adagokkal.
Nem egy bonyolult recept ez, és ha betartod 100% hogy lefogysz, ahelyett hogy mindenféle bogyókat eszel meg minden hiper szuper diétákat tartasz amivel csak kiéhezteted a szervezetedet, a bogyókkal meg tönkreteszed a májadat.
Szibutramint fogyásra indikálták, az mellékes, hogy mellékhatás profilja miatt kivonták. A fent felsorolt szimpatomimetikumokat (klenbuterol, szalbutamol) elhízott ember fogyasztására talán nem véletlenül nem alkalmazzák - szimpatikus tünet együttes nem tesz jót hosszútávon (emelkedett pulzus és vérnyomás). Lehet, hogy eleve magas vérnyomással kezdi, erre még ráemelne.
Az efedrin nem sokat ér. Az első adagtól kiugrik a szíve, a harmadikat meg már meg se érzi. Igen könnyen hozzászokik a szervezet.
Aki tiroxinnal (pajzsmirigyhormon) akar fogyni, az nettó ostoba. Egyrészt nem fog. Másrészről csinál magának egy akut 200/100as vérnyomást némi száz fölötti pulzus mellett. Ettől rögtön elmegy a kedve.
Megnövelt energialeadás (sport) és csökkentett energiabevitel. Ezt nem lehet elhazudni és kikerülni. A többi mese.
Akik a fenti szereket ajánlgatták (önjelölt orvosok), javasolnék nekik pár félév farmakológia előadást, ott részletesen elmagyarázzák ezeket.
de kb 2 hetig szedtem, na az alatt semmit nem fogytam../elöző/
ha szedni akarsz vmit, akkor ott a revex 16, egy hónap alatt 15 kg fogytam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!