Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Hány kg-t lehet fogyni a...

Hány kg-t lehet fogyni a Sibutramine tablettától 5nap alatt, egészséges étkezéssel és mozgással?

Figyelt kérdés
2017. júl. 22. 11:47
 1/8 anonim ***** válasza:
1 kiló 20 deka
2017. júl. 22. 12:24
 2/8 anonim ***** válasza:
23%

Semennyit! Még mindig van olyan hülye aki bedől ezeknek?

Ne zabálj és lefogysz!

2017. júl. 22. 13:32
 3/8 Chlotesbo válasza:
17%
Nem lehet megmondani pontosan. Ez egyéntől függ. A helyedben hagynám a szibutramint és máshoz folyamodnék. Például a klenbuterolhoz. Vagy efedrin is jó még. Esetleg szalbutamol, de azt nagy dózisban és nem úgy, mint amennyi a ventolinban van. Van még egy nagyon jó szer, ez a T3 pajzsmirigyhormon. Ez viszont veszèlyes tényleg.
2017. júl. 23. 12:41
 4/8 anonim ***** válasza:
28%

Bocsi de ha le akarsz fogyni akkor sportolj naponta, egyél választékosan 3x étkezéssel normál adagokkal.

Nem egy bonyolult recept ez, és ha betartod 100% hogy lefogysz, ahelyett hogy mindenféle bogyókat eszel meg minden hiper szuper diétákat tartasz amivel csak kiéhezteted a szervezetedet, a bogyókkal meg tönkreteszed a májadat.

2017. júl. 24. 03:09
 5/8 anonim válasza:

Szibutramint fogyásra indikálták, az mellékes, hogy mellékhatás profilja miatt kivonták. A fent felsorolt szimpatomimetikumokat (klenbuterol, szalbutamol) elhízott ember fogyasztására talán nem véletlenül nem alkalmazzák - szimpatikus tünet együttes nem tesz jót hosszútávon (emelkedett pulzus és vérnyomás). Lehet, hogy eleve magas vérnyomással kezdi, erre még ráemelne.

Az efedrin nem sokat ér. Az első adagtól kiugrik a szíve, a harmadikat meg már meg se érzi. Igen könnyen hozzászokik a szervezet.

Aki tiroxinnal (pajzsmirigyhormon) akar fogyni, az nettó ostoba. Egyrészt nem fog. Másrészről csinál magának egy akut 200/100as vérnyomást némi száz fölötti pulzus mellett. Ettől rögtön elmegy a kedve.

Megnövelt energialeadás (sport) és csökkentett energiabevitel. Ezt nem lehet elhazudni és kikerülni. A többi mese.

Akik a fenti szereket ajánlgatták (önjelölt orvosok), javasolnék nekik pár félév farmakológia előadást, ott részletesen elmagyarázzák ezeket.

2017. júl. 25. 06:24
 6/8 anonim ***** válasza:
szia, ezt inkabb hagyd... en szedtem de a szívem nagyon szúrt töle!!ugyh kidobtam a p--be..azt hittem meghalok..
2017. júl. 27. 07:02
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

de kb 2 hetig szedtem, na az alatt semmit nem fogytam../elöző/

ha szedni akarsz vmit, akkor ott a revex 16, egy hónap alatt 15 kg fogytam vele.

2017. júl. 27. 07:03
 8/8 anonim válasza:
Pont annyit, mint egészséges étkezéssel és mozgással anélkül a szar nélkül... jobb esetben csak nem csinál semmit, rosszabb esetben még mérgezed is magad vele..
2017. júl. 27. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!