Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Szerintetek mennyire lesz ez...

Szerintetek mennyire lesz ez a fogyás hatásos? Többi lent ⬇

Figyelt kérdés
Az utóbbi évben magamhoz képest eléggé meghíztam (alapvetően vékony alkatú vagyok), pedig nem lustultam el, nem ettem egészségtelenebbül. Sok küzdés után, de végül május elején be tudtam szerezni egy szobai gépet, hogy tudjak kardiózni. Igen ám, de az utóbbi hónapban nem voltam túl jó fizikai állapotban (sokszor volt lázam, migrénem, gyomorpuffadásom...), és nem edzettem sokat. Most viszont már jól vagyok, csakhogy nemsokára megyek egy táborba, ahol sokat leszek fürdőruhában, és szeretnék jól kinézni. A tervem ez lenne:Napi ennivaló: reggelire pirítós, napközben összesen 2darab szendvics, este gyümölcsturmix, joghurt. Igen, tudom, ez kevés, de mostanában nincs valamiért annyi étvágyam, úgyhogy ezt most kihasználom... Napi edzés: 20perc szobabicikli+ még kb. 20percnyi bevált tornayakorlatok. Mit gondoltok? Sajnos csak 10 napom van mindenre..... Mennyire lesz hatásos? (Bocsi, ha hosszú voltam...)

#edzés #diéta #fogyás #gyors súlyvesztés
2017. jún. 5. 22:02
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem az, hogy kevés, de pont szénhidrátot kell enned szerinted? Elárulom, hogy az az egyetlen nem esszenciális tápanyag, míg zsírt és fehérjét muszáj enned, ha nem akarsz problémákat. Én még pár napra sem támogatom az izombontást, de ha kevés az idő, akkor úgysem lesz észrevehető változás.

Plusz a legtöbb embert a szénhidrát laktatja a legkevésbé, az egészség szempontjából sem előnyös az étrendterved...

2017. jún. 5. 22:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Barátkozz meg a gondolattal, hogy sz@rul fogsz kinézni!
2017. jún. 5. 23:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Semennyire nem lesz hatásos, a 10 nap normális étrend mellett sem elég maximum 1 kiló fogyásra, vagy ha az elején figyelembe vesszük a víz meg salakanyag kiürülését, akkor mondjuk 2.

Ha meg elkezdesz ilyen ócska két szendvicses koplalást, akkor sanszos, hogy a szervezeted behúzza a féket és lelassítja az anyagcserét, hogy átvészelje az átmeneti koplalást. Szóval nem fog működni, ráadásul amint elkezdesz normálisan enni, hízni fogsz.

Amúgy már az első hiba ott van, hogy nem vallod be magadnak, hol szúrtad el és mitől híztál meg. Hidd el, ha ugyanolyan aktív lennél és ugyanúgy jól ennél, mint régen (ha ugyan ez így volt), akkor nem híztál volna meg.

Szóval:

1. el kell fogadnod, hogy a táborba bizony a jelenlegi testeddel fogsz menni

2. ha szeretnél változtatni, jó lenne megtalálnod, mitől híztál meg

3. értelmes változtatásokat kéne tenned az étrendedben és a mozgásban

Nem biztos, hogy érdemes minden nap edzened, viszont kétnaponta többre mennél egy intenzívebbel. Bár így látatlanban nyilván nem tudhatom, de nekem mindig kicsit gyanúsak ezek a "szobabicikli otthon meg jól bevált tornagyakorlatok"... Ez bőven lehet olyan tötymörgés, amiről csak te gondolod, hogy hatékony lesz.

Étrend tekintetében meg:

- több fehérje és némi zsír

- kevesebb szénhidrát, az is a lehető legértékesebb, lassan felszívódó, sok rosttal: 100% teljes kiőrlésű rozskenyér pl. vagy barnarizs, illetve a zöldségek: brokkoli, karfiol, karalábé, sárgarépa, hüvelyesek, tökfélék, főzelékfélék, káposzta, spenót stb.

2017. jún. 6. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!