Anorex Quick diet kapszula, mennyire megbízható, és hatásos?
Infok a weboldalon. Tapasztalattal rendelkezők véleményére alapoznék. Feleslegesen nem akarok 10 ezreket kidobni.
8+4 óra munka és gyerek pesztrálás mellett valóban megoldható , hogy edzőterembe járjak. Este 9re, 20% energiával és kedvvel oda is érnék, sok értelme lenne valóban..
Az étrendemről meg ha ennyi jut eszedbe tanácsként, hogy ne zabáljak akkor inkább ne szólj be. :) napi 2500 kcal/97kg-ra..nagy zabálásokat nem tudok tartani belőle. :) szimplán ülő munka miatt elkezdtem hízni. Köszi a semmit, mert a kiírt kérdésre nem sikerült válaszolnod, csak leoltanod. :)
"Nem mozgok ergo hízok"
Hogy lehet valaki ennyire buta 2017ben?
Nem mindegy, hogy a 2500 kalóriát milyen ételekből viszed be. Odafigyelsz a makrókra, egészséges, minőségi ételeket eszel? Vagy ugyanazokat, mint korábban, csak kevesebbet?
Nekem nagyon nem szimpi ez a kapszula. Ha tényleg magába szív egy rakás tápanyagot, annak bizony tápanyag- , esetleg vitaminhiány lehet az eredménye (bár nem tudom, milyen "növényi rost" lehet képes erre). Azt sem hinném, hogy nincs semmilyen káros hatása az emésztésre (ki tudja, hogy az ismeretlen "növényi rostokon" kívül mi van még benne), bár az is lehet, hogy semmilyen hatása nincs, és valami egyszerű filléres anyagot akarnak rád sózni borsos áron.
Ha ki szeretnéd pucolni a lerakódásokat a beleidből (amit a kapszula ígér), sok zöldséggel, nyers zöldséglevekkel, lenmaggal is megteheted. Kipróbálhatod az útifűmaghéjat is, sok folyadékkal. Ezek tutira biztonságos élelmiszerek, és nem kell napi 15 kapszulahéjat és adalékanyagokat is bevinni velük.
Nem csodálkoznék, ha a csodakapszulában is pont ez lenne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!