Anorex Quick diet kapszula, mennyire megbízható, és hatásos?
Infok a weboldalon. Tapasztalattal rendelkezők véleményére alapoznék. Feleslegesen nem akarok 10 ezreket kidobni.
Kaptál segítséget (tipp tornavideóra,motivációs link),de még ezt sem érdemelted volna fröcsögve követelőző kérdező. Mondom,tipikus vagy. Te aztán nagyon akarod és felsorolod a kifogásaid. Ja és kell a "mostlefogysz" kapszula. Csak az nagy helyzet, hogy nincs kedvezmény csak neked, hogy majd te lefogysz valami tablettától és nem kell megdolgoznod egy jobb alakért.
Senkinek -főleg egy ilyen senkiházinak,mint te- nem hagyom, hogy gúnyolódjon a feleségemen (ne hidd, hogy nem hallottam ki a hozzászólásodból)!
Megfogadom a tanácsokat, ha nem úgy közlik velem mint egy kutyával érted...
Lehet , hogy sorolom a kifogásaimat, de ezek inkább befolyásoló tényezők mintsem kifogások. Viszont közben már rég fogyózom (3.nap), talán a feszültségemre közre játszik ez is, bocs ha úgy reagálok. A tegnapi nappal számolva 1,17kg fogytam, a csipő-derék bőségem pedig 2, és 3cm-vel lett kisebb/rövidebb. A napi kcal bevitelem pedig 1380-1450 közt mozgott a 3 nap alatt (igen még a zöldséget, vajat , tejet is számoltam). A zöld teát is ásványvízre cseréltem (kávé helyett ittam, de kibírom).
Úgyhogy köszi, de innentől a posztot/kérdést lezártnak tekintem, a tegnapi szép szavak éppen eléggé elvették a kedvem a további vitáktól/komfrontálódásoktól.
Még egyszer köszönöm a kommenteket, aki pedig szedett már ilyet az azért írja meg a tapasztalatait had legyek olyan téren is okosabb. 😊✌
Idézek egy klasszikust:
"A testsúly csökkenése adódhat bármiből,vízveszteségből,izomveszteségből,az izmokban tárolt glikogén kiürüléséből vagy egy kiadós sz@rásból is. Ez utóbbi példa azt hiszem durván mutatja, hogy mennyire illúzióban ringatják magukat azok,akik csak a testsúlyukra figyelnek."
Nyugodj meg kérdező, a három napos fogyásod csak egy nagyon kis része ment zsírból, a többi a fent idézettekből adódik. Illetve a nőknél még a menstruáció is befolyásolja a testsúlyt.
Lemaradt; azt a 300g-ot pedig eszem 5 napig.
A székelési szokásaim és menses naptáram meg úgy érzem magánügy, hiába kérdezné akár egy személyi edző is. (Ez annak szól akitől idézted Builder)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!