Van olyan fogyasztószer, ami tényleg bevállt valakinek s fogyott tőle?
Nekem ismerősöm fogyott, valami löttyöt kellett innia, de nem tudom a nevét, milyen márkájú volt.
Viszont mellette nem ehetett!!!!!!
Így persze lefogyott.
Ja, és kb. 50-60.000 Ft-jába került.
Ha PCOS-ed van, akkor viszont nem a fogyasztószerekre kellene fektetni a hangsúlyt.
Biztosan voltál cukor és inzulin vizsgálaton, ahol megállapították az inzulinrezisztenciát. Ennek e kezelése szénhidrát diétával (az enyém 180g-os, mert nem vagyok túlsúlyos, de általában 160g-ost szoktak javasolni), sporttal és gyógyszerrel történik.
Érdemes felkeresni egy jó endokrinológust, ha még nem voltál, illetve egy dietetikust, aki összeállítja az étrendedet, de neten is millió mintaétrendet találsz.
Bár nekem nem volt szükségem fogyásra, a legtöbb helyen azt látom, hogy PCOS-sel küzdő nők a diéta-sport-gyógyszer segítségével látványosan lefogynak, illetve hormonálisan is helyrejönnek.
Írtad, hogy jelenleg nem tudsz sportolni, szerintem a dietetikus ebben is tud segíteni, legalábbis nekem ebben is adott tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!