Rá vagyok szokva a fogyókúrás teákra, mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Kb 5 éve rá vagyok szokva a fogyókúrás teákra, ez azt jelenti, hogy kb 2-3 havonta 1-2 hétig fogyókúrás teákat iszok (mályva tea, zöld tea, szűztea, zsírégető tea), illetve ha úgy érzem néha, hogy túl sokat ettem, és más napra többet mutatna a mérleg, illetve mielőtt megjön és 1 hétig több kg vagyok, vagy pl. ha szeretnék lemenni délután futni, de este 8-ra érek haza az iskolából, így már nem tudok elmenni, így inkább megiszom egy ilyen teát, hogy megnyugodjon a lelkiismeretem. Bár nincs problémám az anyagcserémmel akkor sem, ha nem iszom őket, de valamiért megnyugtat. Viszont szeretnék leállni velük, mert félek, hogy hosszú távon nem tesznek jót, de pár hónap elteltével, mindig újra kezdem. Egyébként 166 cm és 53 kg vagyok és 20 éves.2017. márc. 12. 15:11
1/4 anonim válasza:
Amint kifogsz a teákból ne vegyél többet, ennyire egyszerű. Nem is értem miért bűn az ha esetleg többet ennél és félsz hogy felszalad picivel több felesleg. Enni kell, ez az élet rendje, néha meg jól esik az embernek hogy finomakat ehet, ezzel sincs baj.
Fogyásnál, meg súlytartásnál mozogni kell. Ha esetleg 1-2 nap kiesik mert későn érsz haza, vagy nincs kedved nem tragédia nem fog összedőlni a világ.
Én könnyen hízó típus vagyok, de mióta odafigyelek magamra és 2 naponta tornázok és csak néha nasizok ezzel tökéletesen karban tudom tartani magam.
2/4 anonim válasza:
Ihatod minden nap literszámra is ezeket nyugodtan, semmit nem befolyásolnak. Napi 2L zöldteát iszom már kb 8 éve, mert anno megszerettem az ízét, és semmi bajom. Amúgy sincs olyan, hogy zsírégető tea, szóval mint mondtam ihatod nyugodtan, nincs miről leállni.
3/4 anonim válasza:
Ezek gyógynövényes teák. Vannak kultúrák ahol ezt isszák egész életükben. Nem lesz semmi bajod tolük.
4/4 anonim válasza:
Miután alapvetően hatástalanok, nyugodtan ihatod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!