Heti 3-4 alkalommal járok kondizni. Súlytartást szeretnék -15kg fogyás után. Milyen étrendt javasolt? L/17 168cm 53kg
Figyelt kérdés
Fél óra futàs utàn hasprés utànna fenékre szoktam.Nem szeretnék màr fogyni de észrevettem hogy fogytam izombol is nem keveset.68kg-rol 53ra mentem le. 168cm vagyok.Szóval miket egyek ami az izmaimat noveli es nem zsirkent rakodik le.Milyen étrendet folytassak?? Eddig szigoru dietan voltam.Semmi kenyer se edesseg .Elmult 1honapja mar eszek mindenbol suti is ment barmi.2016. dec. 27. 18:49
1/1 anonim válasza:
Tömegelned kell akkor, kalóriatöbbletben, hiszen izmosodni akarsz. Valami jó étrendet válassz. Mehet süti meg bármi, de ne nagy mennyiségben, illetve ha igen, akkor nagyon jó összetételű legyen, ne cukros meg efféle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!